VIDEOINTERVJUU Grete Paia leidis endale «Laula mu laulu» saatest toe: temas on see Eesti naise ürgjõud!

Copy

«Siiri on minu suur iidol ja tugi,» räägib Grete Paia laulusaate kaasosalise Siiri Sisaski kohta, kes esitas eile koos Anett Kulbini, Reketi, Jalmar Vabarna, Stefani ja Stig Rästaga just Grete lugusid uues kuues. «See on üks väheseid saateid, millest ma olen tahtnud osa võtta!» räägib otse Argentiinast «Laula mu laulu» võtteplatsile saabunud Grete. Vaata kaadritagust videot!

Lauljanna Grete Paia jagab Elu24-le antud videointervjuus, et saabus telesaate «Laula mu laulu» võtteplatsile Kernu mõisa otse Argentiinast, kus käis veini degustatsiooni reisil, mis jäi aga lühikeseks, sest kolmanda päeva hommikul ärkas lauljanna paistes põsega üles. Tarkushamba tekitatud valu tõttu hakkas Grete veini asemel hoopis antibiootikume võtma ning ka saate võtete ajal ei olnud ta täie tervise juures.

Grete Paia
Grete Paia Foto: Taavi Sepp

Kernu mõisas on Grete saanud enda sõnul tõelist printsessi kohtlemist. Kuna Grete saabus võtteplatsile viimasena, jäi ta hiljaks loosi tõmbamisele, mis otsustas kes kuhu tuppa nädalaks kolib. Stig oli aga tõeline härrasmees ning otsustas enda «Pargi sviidi» Gretele loovutada.

Kuid ööbimine sviidis ei möödunud Grete jaoks sugugi rahulikult. «Täna öösel oli mul mingi väga huvitav kogemus. Ilmselt üleväsimusest või pingelangusest, aga ma ärkasin selle peale öösel üles, et mulle tundus, et mu voodi väriseb ja mul peas lihtsalt kahises,» jagas Grete, kes mõtles, et ta on kas peast hulluks läinud või seal päriselt kummitab. «See oli hästi veider tunne!» kirjeldab Grete.

«See on üks väheseid saateid, millest ma olen tahtnud osa võtta! Seda enam on see pingeline. Originaallooming on juba väga hea ja minu ainuke soov on, et ma loodan, et ma midagi ära ei lörtsi!» räägib lauljanna saates osalemisest.

Gretele meeldib eriti, et muusikutest on tekkinud oma punt ning koos on vanad sõbrad, kuid eriti suur au on tal teha koostööd Siiri Sisaskiga.

«Siiri on üks minu suur iidol. Ta on nii armas! Ta on nii soe inimene! Temas on see Eesti naise ürgjõud!» räägib Grete Siirist, kes on talle suureks inspiratsiooniks ja toeks.

«Laula mu laulu» on Inspira eetris laupäeva õhtuti kell 21.00. 

Saate seekordne hooaeg on saate tegijate sõnul üks tugevamaid, sest saates osalevad Anett Kulbin, Reket, Jalmar Vabarna, Stefan, Stig Rästa, Grete Paia ja Siiri Sisask, helilooja eriepisoodis on Olav Ehala.

Kõik Telia TV kliendid saavad «Laula mu laulu» saateid Inspira kanali vahendusel 14 päeva jooksul tasuta järelvaadata. Saate kõiki osasid näeb ka Inspira + keskkonnas, mille sisu on Telia TV klientidele samuti nähtav ilma lisatasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles