Muusik Hannah Ild meenutab lahkunud Arch Veimerit: võimatuna tundub, et Sind enam ei ole

Elu24
Copy
Hannah Ild.
Hannah Ild. Foto: Hannah Ild / Facebook

Rokkbändi Terminaator endine kitarrist ja asutajaliige Arch ja Arno Veimer suri 13. mail. «Kuhu Sul küll oli nii kiire,» lausus muusik Hannah Ild ühismeedias sõpra meenutades.

Terminaatori endine kitarrist Arch Veimer meenutas alles paar kuud tagasi aega sellest, kuidas armastatud rokkbänd 80ndate teises pooles kokku sai, vahendab ERR. Aastatel 1987 kuni 1995 bändis olnud Veimer kirjutas Terminaatorile ka laulutekste. 

«Meie muusikalised maitsed hakkasid mingil hetkel väga lahknema,» rääkis Veimer põhjusest, miks ta bändist lahkus.

See vestlus leidis aset märtsi lõpus, mai keskel meenutatakse aga Veimerit ennast, sest endine kitarrist suri ootamatult 13. mail. 

Muusik Hannah Ild meenutas Veimerit ühismeedias: «Oh, kallis sõber. Kuhu Sul küll oli nii kiire… miks küll nii ootamatu minek…»

«Sinu headusest, hoolimisest, arvestamisest, toetamisest, olemasolemisest, alati muretsemisest, alati teistele – oma perele, oma lähedastele, oma sõpradele, oma muusikutele, lastele, lemmikloomadele – Sind jagus alati kõigile ja neid, kes Sinust puudust tunnevad, on kordades rohkem, kui oskad oma südames iial arvata…»

Ild lisas emotsionaalselt: «Võimatuna tundub, et Sind enam ei ole…»

Muusik tänas Veimerit imeilusa ja elukestva sõpruse eest. «Aitäh, et olid olemas just siis, kui kogu maailm kukkus kokku. Sina uskusid ja see usk aitas uuesti maailma korda ehitada. Ainus, mis saame täna soovida Sulle – et kogu maailma valgus astugu Su teel.»

«Ja me kindlasti kohtume veel!» lisas Ild oma pühenduse lõppu, «hüvasti, Arch.»

Laupäeva õhtuks oli ühismeediasse Veimerile oma pühenduse kirjutanud ka muusik ja endine riigikogu liige Tarmo Kruusimäe. «Rahu Tema Hingele. Oh, oleks esmaspäeval Eesti Autorite Ühingu aastakoosolekul teadnud, [...] oleks. Oleks,» sõnas Kruusimäe mõtlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles