PÄEVAHOROSKOOP 13. mai: Kaljukits vajab tähelepanu, Neitsi ei tohi teiste juttu usaldada

Copy
Kutsikas ja kassipoeg. Pilt on illustreeriv.
Kutsikas ja kassipoeg. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Päikeselist ja suvehõngulist laupäeva!

JÄÄR

Pole mõtet lootma jääda, et ehk läheb kõik iseenesest hästi ja probleemid lahenevad. Oluliste asjade selgeks rääkimine sujub tõhusalt.

SÕNN

Kui kellegi käitumine sulle ei meeldi, hoidu tema kohta halba rääkimast – kõik, mis lendu lased, tuleb kaarega sulle endale tagasi.

KAKSIKUD

Praegu saad maitsta oma varasema tegevuse vilju. Keerukates olukordades on abiks inimesed, kellega oled kunagi koostööd teinud.

VÄHK

Raske on tõmmata selget piiri sõpruse ja armastuse vahele. Kõige tähtsam on mõista, mida sa ise sisimas tunned.

LÕVI

Oled valmis pingutama selle nimel, et paremat positsiooni saavutada. Nädalavahetusel töötamine ei tee aga head kodustele suhetele.

NEITSI

Sinuni jõudev info on moonutatud ja võib sind eksiteele viia. Ära usalda teiste juttu, kontrolli hoolikalt kõiki olulisi fakte.

KAALUD

Valikuid tehes kipud juhinduma emotsioonidest, need aga võivad olla heitlikud. Tuleb tundma õppida oma emotsioonide tagamaid.

SKORPION

Vastassooga on lihtne suhteid edendada. Sinu erilisust pannakse tähele, sind imetletakse. Oska komplimente tänuga vastu võtta!

AMBUR

Tunned end tugeva ja uljana, oled valmis ennast säästmata tegevusse tormama. Üle pingutades on oht enesele liiga teha.

KALJUKITS

Vajad tähelepanu, võimalust seltskonnas särada. Soov flirtida võib sind paisata kahtlastesse afääridesse ja tekitada sõpradega ebakõlasid.

VEEVALAJA

Hoia silmad-kõrvad lahti, sinuni võib jõuda olulist ja tähenduslikku infot. Aeg sobib hästi mõttetöö tegemiseks ja õppimiseks.

KALAD 

Sel nädalavahetusel kulgeb eriti sujuvalt armuasjade ajamine. Võta aega kallimaga kahekesi olemiseks ja plaanide tegemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles