«Ainus lugu, mis tõi kananaha ihule!» Alika eurolugu saab välismaa fännidelt ühismeedias kiidusõnu (1)

Elu24
Copy
Alika Milova
Alika Milova Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Twitteris säutsuti, et meie tänavune etteaste on parim, mille Eesti on kunagi Eurovisioonil teinud. «Alika on 20-aastane?» imestasid aga mitmed fännid. 

Neljapäeval astus Eurovisiooni teises poolfinaalis lavale Eestit esindav Alika Milova, kes pälvis ka pääsu laupäeval toimuvasse finaali.

«Kananahk tuleb ihule!» tunnistavad mitmed fännid ühismeedias. «Ainus lugu, mis tõi kananaha ihule... Eesti ja «Bridges» on võimas. Alika hääl on imeline!» kiitis Saksamaalt pärit Eurovisiooni fänn Alika esitust. «Kutt minu kõrval küsis: «Oi, mis riik see on?», kui Alika laulma hakkas,» säutsus üks Twitteris. 

«Alika on 20-aastane?» imestasid paljud fännid. «Ta on noorem kui mina?!» 

Mitmed Eurovisiooni austajad nentisid, et see on üks Eesti parim ülesastumine Eurovisiooni ajaloos. «See on parim etteaste, mille Eesti on Eurovisioonil kunagi teinud,» säutsuti Twitteris. «Lõpuks üks tõeliselt võimas etteaste Eesti poolt!» lisas teinegi. 

«Alika esitus on parim esitus, mis Eesti on kunagi Eurovisioonil teinud!»

Kiituse sekka on ka näpuotsaga kriitikat. «Eesti, mida te teinud olete?» väljendas üks pettumust. «Valisite ballaadi, mis paneb lihtsalt magama.» Küll aga jätkus kommenteerijal kiidusõnu Alika hääle kohta. «Alika on sündinud staar!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles