FOTO Klient avastas maineka pitsakoha tellimuse seest ebameeldiva üllatuse: selle sattumine toitu on siiani selguseta

Elu24
Copy
Kaja Pizza pitsa.
Kaja Pizza pitsa. Foto: Kaja Pizza Köök Facebook

Tallinnas asuva menuka pitsarestorani Kaja Pizza Köök sõnul on see juhtum siiani selgusetu. «Meie töökeskkonnas ei ole lubatud metalli kasutada. Meie karbid on 100 protsenti papp – ei kasuta metallist kinnitusi,» nentis toidukoht. Kliendiga saavutati siiski kompromiss. 

«Ma olen väga pettunud,» väljendab ühismeedias nördimust Tallinnas Pelgulinnas asuvast Kaja Pizza Köögist tellimuse teinud klient.

Päevapakkumise – kaheksajala pitsa – tellinud isik sai paraja šoki, kui avastas karbist metalliosakese. «Kui ma ei oleks korralikult närinud, see kuradi tükk oleks mu kehas,» seisab ingliskeelses postituses.

«See on üks parimaid pitsakohti, me usaldasime ja sellepärast sealt ka tellisime,» kirjutab klient.

Kaja Pizza tellimuse seest leitud metalliosa. 
Kaja Pizza tellimuse seest leitud metalliosa. Foto: Facebook

Neljapäevasele päringule vastas Kaja Pizza esmaspäeval, et kliendiga on suheldud ja lahendus leitud.

«Oleme kliendiga suhelnud ja olukorrale leiti lahendus. Kuidas sai antud ese meie tootekarpi, ei ole kindel,» nentis pitsarestoran. Kliendile tagastati raha ja lubati uus pitsa. «Klient võttis pakkumise vastu ja olukord lahendati,» kinnitasid nad.

Kui fotolt näib, et tegu on metalliosaga, siis Kaja Pizza sõnul neil tööpindadel ega karpides metalli ei ole. Küsimus, kuidas see siiski pitsakarpi sattus, on siiani vastuseta. «Meie töökeskkonnas ei ole lubatud metalli kasutada ja võõrkeha sattumine toitu on seega siiani selguseta. Isiklikult me tööpindadel metalli ei kasuta. Meie karbid on 100 protsenti papp – ei kasuta metallist kinnitusi,» täpsustasid nad.

Maailma parimate hulgas

Alles mai alguses kirjutas Postimees, et Tallinnas Pelgulinnas asuv Kaja Pizza Köök on jõudnud märkimisväärse saavutuseni: pisike restoran on juba viiendat aastat mahtunud Euroopa 50 parima pitsarestorani sekka.

Tänavu pälvis tõelist Napoli pitsat valmistav Kaja Pizza Köök edetabelis 50. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles