PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 12. mai: Neitsini jõudev info võib olla üllatav, Skorpionil on võimalusi pakkuv päev suhete liinis

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: antoniodiaz/Shutterstock

Toredat reedet! 

JÄÄR

Küllap tunned end mõnusalt ja kergelt. Seljatad raskused mängleva kergusega, püüdled õhinal kõrgete eesmärkide poole.

SÕNN

Merkuur on sekstiilis Veenusega, luues meeldiva, mõnusa õhkkonna. Reedeõhtul tasub lõbusasse seltskonda siirduda.

KAKSIKUD

Tunned pidevalt, et sa ei ole üksi – nii sõprus- kui ka armusuhete puhul saad täna ilmselt kinnitust sellest, et sinust hoolitakse.

VÄHK

Äriasjus või siis karjääriga seoses võivad tekkida ootamatud võimalused. Sul tuleb kiirelt tegutseda, neist otsekohe kinni haarata.

LÕVI

Sul võib olla tahtmine kodus või siis igapäevases töökorralduses midagi muuta. Nutikad uudsed lahendused lihtsustavad sinu elu.

NEITSI

Sinuni jõudev info võib olla üllatav ja edasiviiv, anda sulle võimaluse vaadelda toimuvat sootuks uue vaatenurga alt.

KAALUD

Armastatu võib sind täna kuidagi üllatada. Võimalikud on ka ootamatud kohtumised, mis viivad sõprus- või intiimsuhte tekkimiseni.

SKORPION

Võimalusi pakkuv päev suhete liinis. Kui oled peljanud kellelegi läheneda, tee seda nüüd. Võid leida uue ihaldusobjekti või tekib sulle austaja.

AMBUR

Tegele tervise tugevdamisega. Kui sul on olnud mingeid vaevusi, võid neist üle saada igapäevaharjumusi või ravimeetodeid muutes.

KALJUKITS

Uus võib olla hästi unustatud vana. Mingi kunagi kasutatud võtte uudne pruukimine äritegevuses võib sulle kiiresti edu tuua.

VEEVALAJA

Seni salajas hoitud äriidee annab täna ehk lauale tuua. Võib-olla õnnestub sellest lähtuvalt välja töötada geniaalne tegevusplaan.

KALAD

Tänu Veenuse ja Saturni trigoonile on täna suurepärane päev parteriga oluliste teemade arutamiseks ja suhete tugevdamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles