VIDEO ⟩ «Järgmine aasta saab minna otse töölt Eurovisioonile?» Tallink valmistub Soome võiduks (1)

Elu24
Copy
Soome finaalipääsu tähistamas
Soome finaalipääsu tähistamas Foto: IMAGO/Lehtikuva/Scanpix

Soomet Eurovisioonil esindav Käärijä ja tema lugu «Cha Cha Cha» kütavad kirgi igal rindel! Ka laevafirma Tallink on üsna kindel, et sel aastal läheb võit Soome.

Praegu ennustustabelite teisel kohal asetsev Soome astub vaikselt kannale suurfavoriidile Rootsile, keda sel aastal esindab palavalt armastatud Loreen. Fännid usuvad, et Käärijä on Eurovisiooni must hobune ning suudab Loreenilt võidu ära napsata.

Samal meelel on ka Tallinki sotsiaalmeediatiim, kes postitas TikTokki humoorika video. «Mõistad, et järgmise aasta Eurovisiooni pidustused on vaid kahetunnise laevasõidu kaugusel,» kirjutati sotsiaalmeediasse postitatud video juures, kus näitleja John Cena kõrvaklappe kandes Soome laulu järgi tantsib.

@tallink_eesti Järgmine aasta saab minna otse töölt Eurovisioonile? 🙈 Keda sina võitjaks ennustad? #eurovision2023 #liverpool2023 #eurovision #esc #tallinkmoments ♬ original sound - songofeurovision

Neljapäeva hilisõhtul selgub, kas finaalipääsme saab ka meie Alika, ning juba laupäeval selgitatakse Liverpoolis välja, kus toimub järgmine aasta suurejooneline Eurovisioon.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles