VIDEO TikTokker jäi vahele «Eesti otsib superstaari» eelvoorust salaja otseülekande tegemisega (2)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Tiktokker Loositädi tegi superstaarisaate eelvooru katsetest otseülekannet ning jäi sellega korraldajatele vahele
Tiktokker Loositädi tegi superstaarisaate eelvooru katsetest otseülekannet ning jäi sellega korraldajatele vahele Foto: Elu24 kollaaž / Taavi Sepp / Kuvatõmmis TikTokist @v6taheaks

6. mai hommikul kogunesid Tallinnas asuvasse T1 keskusesse sajad inimesed, kes kõik ihkavad saada järgmiseks Eesti superstaariks. Üks neist oli TikTokker Loositädi ehk Hanna-Liisa, kes tegi enda eelvooru esitusest otseülekande TikTokki ning jäi sellega kohe ka korraldajatele vahele. Vaata videot!

TikTokis Loositädi nimega tuntust kogunud Hanna-Liisa on endale poolehoidjaid kogunud TikTokis lauluvideote ja otseülekannete tegemisega. Möödunud laupäeval osales ta saate «Eesti otsib superstaari» eelvoorus ja otsustas seda kajastada otseülekandega enda TikToki kanalil.

Otseülekandes sisenes Hanna-Liisa ruumi, kus teda ootasid eelvooru  kohtunikud. Siinkohal tuleb märkida, et eelvooru kohtunikeks ei olnud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles