KLÕPSUD ⟩ «Liverpoolis on kuradi külm!» Soome eurolaulja toetajad põrutasid Eurovisioonile koos saunaga

Elu24
Copy
Soome eurolaulja Käärijä Eurovisiooni avapäeval, 7. mail, oma tantsijatega türkiissinisel vaibal.
Soome eurolaulja Käärijä Eurovisiooni avapäeval, 7. mail, oma tantsijatega türkiissinisel vaibal. Foto: ZUMA Press Wire/Scanpix

Meie põhjanaabrite armastus sauna vastu on piiritu! Seega ei ole imestada, et Soome eurolauliku fännid põrutasid tänavusele Eurovisioonile, mis toimub Liverpoolis, hiiglasliku saunamajaga! 

Üheks tänavuseks Eurovisiooni favoriidiks peetav Soome muusik Käärijä peaks uhkust tundma, sest tal on päris vinged fännid. Kaks Käärijä fänni lubasid räpparile, et kui ta läheb Soomet Eurovisioonile esindama, toovad nad talle kohale sauna, vahendab Ilta Sanomat.

Käärijä võitiski kohaliku eelvooru ja astub juba homme, 9. mail esimeses poolfinaalis võistlustulle. Samal ajal on Eurovisiooni korralduspaiga läheduses hiiglaslik saunamaja, mis on pühendatud just Käärijäle.

Neli päeva tagasi viskas Käärijä ühismeedias nalja, et tal on sauna vaja. "Siin Liverpoolis on kuradi külm!" kurtis räppar sauna omanikule.

Tegu ei ole aga mitte räpparile ehitatud vaid just tema auks ümberdisainitud saunaga, mis valmis 2016. aastal, olles järjekorras kolmas omasugune ratastel saun. 

Saunarekka mahutab 15 inimest ja seda saab vajadusel ka rentida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles