KÄRMELT TRIMMI ⟩ 52-aastasele modellile anti bikiinivormi saavutamiseks kõigest kolm nädalat

Elu24
Copy
Modell, näitleja, telesaatejuht ja autor Padma Lakshmi.
Modell, näitleja, telesaatejuht ja autor Padma Lakshmi. Foto: AP/Scanpix

India päritolu USA modell, näitleja, autor ja telesaatejuht Padma Lakshmi (52) on ajakirja Sports Illustrated värskeima bikiininumbri üks staaridest. Naisele anti aga enda vormi ajamiseks aega kõigest kolm nädalat!

Tuntud spordiajakirja Sports Illustrated värske bikiininumber on poelettidel ning selle kaanel ilutseb 52-aastane modell Padma Lakshmi. Naise teekond kaanestaariks saamiseni oli oodatust palju kiirem, vahendab Page Six.

«Mulle anti ainult kolm nädalat ette teada. See oli ebareaalne,» meenutas Lakshmi. Ta tunnistas, et kui tema esindaja talle helistas, pidas ta seda kõike tüngaks. «Ma olin kindel, et see ei ole tõsi, see oli nii ebareaalne. Arvasin, et see võinuks minuga juhtuda, kui ma olin 20ndates või 30ndates, aga see ei juhtunud.»

«Arvasin tõesti, et see rong on ammu läinud,» tunnistas Lakshmi.

Ta lisas, et õnneks proovis ta telesaate «Top Chef» jaoks juba kaalu langetada ja oli pidevalt jõusaalis käinud. Küll aga olid telefonikõnele järgnenud kolm nädalat väga intensiivsed.

«See oli poksimise, hüppenööri, raskuste tõstmise ja sõudemasina laager,» nimetas Lakshmi eri treeninguid, mida ta kolme nädala jooksul tegi. Erilist dieeti ta sel ajal ei pidanud, vaid keskendus keha toonusesse saamisele.

Tulemus oli Lakshmi arvates suurepärane: «See, et see juhtus sellises eas, tegi kõik palju magusamaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles