PAPARATSO Meghan Markle läks kuninga kroonimise asemel hoopis matkama

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
03-06-2022 England Meghan Markle, Duchess of Sussex leaving the national service of thanksgiving for the Queen her reign as part of her platinum jubilee celebrations at Saint Paul cathedral in London.

Â' PPE/Nieboer //PICTUREPRESSEUROPE_SIPA.316/2206041322
03-06-2022 England Meghan Markle, Duchess of Sussex leaving the national service of thanksgiving for the Queen her reign as part of her platinum jubilee celebrations at Saint Paul cathedral in London. Â' PPE/Nieboer //PICTUREPRESSEUROPE_SIPA.316/2206041322 Foto: NIEBOER/PICTURE PRESS EUR/SIPA

Samal ajal kui prints Harry vaatas oma isa kuningas Charles III kroonimist, oli tema abikaasa Meghan Markle nende California kodus. Järgmisel päeval otsustas aga Meghan sõpradega matkama minna ja seda otse paparatsode kaamerate ees.

41-aastane Meghan Markle otsustas USA aja järgi pühapäeva varahommikul matkama minna, vahendab Page Six.

Kuigi selleks ajaks olevat prints Harry juba Inglismaalt tagasi kodus, ei läinud Meghan matkama koos perekonnaga. Seltsi pakkusid Meghanile kauaaegsed sõbrad Markus Anderson ja Heather Dorak.

Üsna tagasihoidlikult riides olnud Meghan varjas oma nägu päikeseprillidega ja oli pähe pannud heleda kaabu. Vaatamata sellele ei jäänud Meghan paparatsodele märkamatuks.

See on üsna haruldane hetk, kuna tihti Meghanit niisama avalikkuses ei nähta. 

Matkapäev järgnes ajaloolisele kroonimistseremooniale, kus kuningas Charles III ametlikult monarhiks krooniti. Kõmumeedia spekuleeris pikalt, kas prints Harry ja Meghan on pidulikule üritusele kutsutud.

Veidi enne tseremooniat selgus, et prints Harry läheb oma isa kroonimisele, kuid Meghan mitte. Juhuslikult oli kuningas Charles III kroonimistseremoonia täpselt samal päeval, kui prints Harry vanim laps, poeg Archie oma neljandat sünnipäeva pidas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles