Abikaasa surm jättis Tartu mehe kaheksa lapsega üksinda: viimase asjana ütles, et ta armastab mind

Elu24
Copy
«Südamesoov» on eetris neljapäeval kell 20!
«Südamesoov» on eetris neljapäeval kell 20! Foto: Kadri Marie Photography

«See õhtu oli nagu iga teine. Vaatasime telekat, ema pani beebi tuttu, jutustasime köögis, arutasime mingeid plaane...» meenutab tütar neljapäeval eetris olevas saates «Südamesoov» õhtut, kui tema ema Moonika süda ootamatult seiskus. Kaheksalapselise pere eest, kus noorim on vaid pooleteiseaastane, hoolitseb nüüd pereisa Kristo. «Ma ei unistagi millestki enam...»

Kristo ja Moonika kohtusid neli aastat tagasi. Koos osteti maja Tartumaale, et ehitada see enda unistuste koduks. Kahe peale kokku olid neist saanud nüüd seitsme lapse vanemad: Kristol oli varasemast abielust kaks ja Moonikal viis last.

Möödunud aastal sai pere veelgi lisa – ilmavalgust nägi Kristo ja Moonika ühine laps, kes sai nimeks Christen.

Ootamatu kaotus

Eelmise aasta lõpus tabas aga suurperet ootamatu kaotus: suri Kristo abikaasa Moonika ja mees jäi kaheksa lapsega üksi. Emata jäänud lastest noorim oli siis vaid pooleteisekuune.

«See õhtu oli nagu iga teine. Vaatasime telekat, ema pani beebi tuttu, jutustasime köögis, arutasime mingeid plaane...» meenutas tütar šokeerivat päeva.

«Südamesoov» on eetris neljapäeval kell 20!

Õhtul oli Moonika voodisse heitnud. «Varises mu käte vahel kokku,» meenutas Kristo, kes esialgu arvas, et naine on lihtsalt väsinud. Ühel hetkel taipas mees, et abikaasa ei hinga enam. Arstidel ei õnnestunud suure pere ema elu päästa. «Viimase asjana ta ütles mulle, et armastab mind,» meenutas Kristo, pisarad silmis.

Moonika ja Kristo pere. 
Moonika ja Kristo pere. Foto: Kanal2

Moonika kaotus jättis pereisa kaheksa lapsega üksinda. Pere unistus on maja remont valmis saada, sest kogu Kristo aeg ja hool kulub lastele. 

Kanal 2 saade «Südamesoov» täitis Tartumaal elava pere unistuse ja tegi majas ligi 100 000 eurot maksma läinud remondi. Remondi käigus ehitati täielikult välja vana maja üks pool ehk kaks lastetuba, vannituba ja koridor. Õla panid alla ka ligi 50 sponsorit ja mitmed ärimehed, teiste hulgas Urmas Sõõrumaa.

Vaata galeriist, kuidas remont kulges! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles