Merlyn Uusküla avaldas, miks otsustas pärast abiellumist enda perekonnanime alles jätta

Elu24
Copy
Merlyn Uusküla.
Merlyn Uusküla. Foto: Konstantin Sednev

Esmaspäeva hommikul käis raadios Star FM külas kaks aastat tagasi Pärnu Bay Golfi Eagle'i restoranis pulmi pidanud Merlyn Uusküla. Lauljatar selgitas, miks otsustas pärast abiellumist enda perekonnanime alles jätta.

2021. aasta suvel abiellus Merlyn Uusküla oma pikaajalise kallima Marko Heinaga.

Uhke pulmapidu peeti 30. juulil Pärnu Bay Golfi Eagle'i restoranis. Peomeeleolu hoidsid pulmas üleval nii Koit Toome kui ka 2 Quick Start. 

Esmaspäeva hommikul raadios Star FM külas käinud Uusküla avaldas, et pika artistikarjääri tõttu jättis ta enda perekonnanime alles. «Passis on liitnimi. Kui tahame reisida, siis oleme sama nimega, aga artistina jätkan Merlyn Uuskülana,» selgitas lauljatar, kelle ametlikes dokumentides seisab siiski uhke nimi Merlyn Uusküla-Hein. «Kui oled 20 aastat laval olnud ja kasutanud enda tavalist nime, siis oleks mõistlik sama nimega jätkata, mitte teha nimemuutust,» lisas ta.

Merlyn Uusküla abikaasa ja Markoga pulmapäeval. 
Merlyn Uusküla abikaasa ja Markoga pulmapäeval. Foto: Pilt videost

Enne abiellumist avaldas Merlyn Elu24-le antud intervjuus, et glamuursesse pulma on oodatud ligi 90 inimest. «Võtan asju mõistusega ja rahulikult, hetkel on tunne pigem siiski rahulik. Aga kui hakkab tulema juba juulikuu, siis on küll ehk väike värin juba sees,» tunnistas ta mõned kuud enne pulmapäeva.

Loe pikemat intervjuud siit: 

INTERVJUU 〉 Suvepulmi planeeriv Merlyn Uusküla avaldab esimest korda, kus tähtis päev toimub ja palju külalisi kutsutud on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles