Näitleja Lauri Pedaja jagab tütre sünnipäeva puhul armsaid fotomeenutusi: maailmalõpuni ja tagasi tänulik

Elu24
Copy

«Aria oli täpselt see, mida meil ellu vaja oli. No maailmalõpuni ja tagasi tänulik, et Aria just meid oma vanemateks valis,» kirjutas Lauri Pedaja postituses, mille pühendas kaheaastaseks saanud pisitütrele. 

«Sünnitegevus käis täies hoos ja kell 6.14 sündis meile tütar, kelle nimeks sai Aria. Aria on terve kui purikas ja samuti Gethel,» teatas Lauri Pedaja ülemöödunud aasta märtsis tütre sünnist.

Eelmisel nädalal sai Aria kaheaastaseks ja uhke isa jagas sel puhul ühismeedias vahvaid fotomeenutusi. «Oh seda õnne ja oh seda rõõmu. Võiks pikalt kirjeldada seda, kui palju on Aria mulle andnud ja õpetanud, kuid see jutt läheks liiga pikaks,» nentis Pedaja postitatud fotode juures. «Teen lühidalt... Aria oli täpselt see, mida meil ellu vaja oli. No maailmalõpuni ja tagasi tänulik, et Aria just meid oma vanemateks valis.»

Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka kihlusid 2020. aasta mais. «Me oleme timminud juba üle viie aasta. Iga päevaga on meie suhe muutunud tugevamaks ja kindlamaks. Kaks kuud kodus ninapidi koos istudes sain aru, et vat tema on just see naine, kellega ma tahan lapsi saada ja pere luua,» kirjutas Pedaja toona ühismeedias.

Möödunud aasta aprillis tehti liit ametlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles