PEA EES TÜHJA BASSEINI Reval-Spordi juhataja šokeerivast õnnetusest: saime mõlemaid osapooli rahuldava lahenduse

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Reval-Spordi välibassein
Reval-Spordi välibassein Foto: Erakogu

«Juhtum on saanud mõlemaid osapooli rahuldava lahenduse,» sõnas spordiklubi juhatuse liige Aldur Partasjuk, rääkides mõned nädalad tagasi veekeskuses toimunud õnnetusest.

Tallinnas asuvas veekeskuses Reval-Sport juhtus aprilli lõpus šokeeriv õnnetus, kui vanemaealine mees hüppas tühja välibasseini. 

Spordiklubi juhatuse liige Aldur Partasjuk sõnas päev pärast õnnetust toimetusele, et kliendi seisund on stabiilne.

«Ta väljus pärast juhtunut basseinist omal jalal ning talle anti kohe esmaabi. Oleme olnud temaga täna ka kontaktis ning saanud kinnituse, et tervislik seisund on stabiilne ja enesetunne normaalne.» 

Veekeskuses viibinud külastaja väitis toimetusele, et tühja basseini hüpanud meesterahvas kaotas hambad.

Reval-Spordi välibassein
Reval-Spordi välibassein Foto: Erakogu

Klientidel on kindlustuskaitse

Esmaspäeval sõnas spordiklubi juhatuse liige Aldur Partasjuk toimetusele, et veekeskuses juhtunud õnnetus on lahenduse leidnud. «Juhtum on saanud mõlemaid osapooli rahuldava lahenduse,» sõnas Partasjuk, lisades, et kliendi tervis on paremas korras.

Kuigi Reval-Spordi juhatuse liige tõi esile, et kõigil spordiklubi klientidel on Reval-Spordi poolt kindlustuskaitse, nentis ta, et siinkohal ei tegele juhtumiga kindlustus. Lahenduse sisu Partasjuk aga ei täpsustanud.

Spordiklubi juhatuse liige Aldur Partasjuk möönis õnnetuse järel, et Reval-Spordi veekeskuse välibassein oli tol päeval külastajatele suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles