KLÕPSUD Riigikogu liikmed jagavad fotosid talgupäevast. «Tegime ära!»

Elu24
Copy
Eesti Keskerakonna esimees Jüri Ratas
Eesti Keskerakonna esimees Jüri Ratas Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Laupäeval, 6. mail toimus Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldati üle Eesti 1222 talgut. Eeskuju näitasid ka Riigikogu liikmed Helir-Valdor Seeder ja Jüri Ratas, kes jagasid sotsiaalmeedias fotosid põllutöödest.  

Riigikogu liige ja erakond Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder jagas Facebookis rõõmsat ja töist fotot, mille juurde ta ütles: «Täna Saaremaal. Tegime ära! Tervitused Jürile!» 

Riigikogu liige, endine peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas soovis oma sotsiaalmeedias kõigile jõudu talgutel osalemisel. 

«Jõudu talgutel! Kartulivaod valmis, saavad hingata ja soojeneda. Kartuli panekuks ilmad veel jahedad,» kirjutas Ratas foto juurde. «Kuidas teie tänast laupäeva veedate?» küsis poliitik. 

«Väga tubli Eesti mees! Jõudu ja tervist!» ütleb Ratase postitust kommenteerinud Elina. Ratast kiidavad ka paljud teised. «Väga tubli, Jüri! Kartul on ikka meie põhitoit! Jõudu, jaksu ja head kartulisaaki,» ütleb Eivi. «Vot selline on üks õige Eesti mees!» arvab Sylvia.

Teeme Ära talgupäev kulges viperusteta ja läks hästi korda kõikjal üle Eesti. Talgupäeva raames toimus 1222 talgut, millest võttis osa vähemalt 33 453 talgulist. Talgutöid tehti väga erinevaid, muuhulgas koristati ühiselt 242 kortermaja keldrit, korrastati 205 sauna ning muudeti elurikkamaks 151 kooli ümbrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles