PALMISAAREL Tuntud Eesti sisuloojad unistuste elust Balil: meil on lihtsalt nii hea klapp ja teineteise mõistmine

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Balil elavad sisuloojad Katri ja Juhani.
Balil elavad sisuloojad Katri ja Juhani. Foto: Kanal 2

Helesinised laguunid, troopilised palmisaared ja kuum päike, trimmis kehad ja napid bikiinid – sellest unistavad paljud. Sisuloojate Juhani Särglepa ja Katri Palmi jaoks on ilus elu argipäev. Noored on juba läbi rännanud kogu maailma ning leidnud, et parim koht päikese all on Bali saar. Mis on Balis võluvat ning kuidas on Juhani ja Katri loonud endale unistuste elu?  

«Roaldi retked» viivad Roaldi seekord seiklema Kagu-Aasias asuvale Bali saarele, kus ta kohtub sisuloojate Juhani Särglepa ja Katri Palmiga, kes on viimastel aastatel Eesti popimad suunamudijad. Nad on maailmarändurid, sisuloojad ja ettevõtjad – ilusad noored inimesed, kes on elanud Maldiividel ja Tais ning nüüd on jõudnud Balile, kus nad on end mõnusalt sisse seadnud. 

Juhanit ja Katrit on aastaid ühendanud suur tung maailmas ringi rännata, et seeläbi teisi inimesi inspireerida. Nende elustiilivideotes on üheks põhiliseks läbivaks  motiiviks troopilised sihtkohad, palju noori ja särasilmseid inimesi. Juba mõnda aega on suunamudijad end sisse seadnud Indioneesias Balil. Kui nad seitse aastat tagasi esmakordselt Balile sattusid, tundsid nad selle koha vastu vastupandamatut kirge. Ja nii mindigi sinna ikka ja jälle tagasi, kuniks lõpuks otsustatigi seal elama asuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles