VIDEO JA FOTOD ⟩ Mis juhtus? 5-aastane prints Louis pidi enne kroonimise lõppu lahkuma (2)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Prints Louis koos perega Buckinghami palee suunas liikumas.
Prints Louis koos perega Buckinghami palee suunas liikumas. Foto: Reuters/ScanPix

Prints Williami noorim poeg prints Louis, kelle vanaisa, kuningas Charles III äsja kuningaks krooniti, oli suursündmuse alguses kohal. Tseremoonia lõpuni Louis oma vanemate ja õe kõrval olla ei saanudki. 

Aprillis oma 5. sünnipäeva tähistanud prints Louis on küll aasta vanem, kuid rohkem ta vist muutunud ei ole. 

Koos vanemate ja oma õega, printsess Charlotte'iga kroonimistseremooniale saabunud prints Louis ei suutnud järjekordselt oma igavust vaos hoida.

Kroonimistseremoonia alguses oli prints Louis ilusti ema ja õe kõrval. Pikalt ta tseremoonia vastu aga huvi ei tundnud.
Kroonimistseremoonia alguses oli prints Louis ilusti ema ja õe kõrval. Pikalt ta tseremoonia vastu aga huvi ei tundnud. Foto: REUTERS/Scanpix

Ühel hetkel ei hoidnud noor prints isegi haigutust tagasi ning küllap oli see ka põhjus, miks ta tseremoonia lõpuni oma perekonnaga koos ei olnud, vahendab Hello!.

Olgugi et ta oli teadaolevalt üsna vaikne, hakkas tal siiski liiga igav ja kuna ta ei suutnud seda erinevalt oma õest varjata, pidi ta ka varem lahkuma.

Meediaväljaanne vahendab, et prints Louis lahkus koos lapsehoidjaga keset tseremooniat. See oli noore printsi jaoks esimene suurem kuninglik üritus. Kuninganna Elizabeth II matusel prints Louis ei käinud.

Poole tseremoonia pealt lahkus prints Louis koos lapsehoidjaga ja printsess Charlotte istus üksinda oma vanemate vahel.
Poole tseremoonia pealt lahkus prints Louis koos lapsehoidjaga ja printsess Charlotte istus üksinda oma vanemate vahel. Foto: REUTERS/Scanpix

Viimati tegi prints Louis palju pahandust kuninganna juubelipidustuste ajal 2022. aasta juunis. Toona koos kuningliku perekonnaga Buckinghami palee rõdul olnud Louis röövis oma näoilmetega kohati isegi kuningannalt tähelepanu. 

8-aastane printsess Charlotte oli aga kuni tseremoonia lõpuni oma vanemate juures. Juulis 10-aastaseks saaval prints George'il oli aga tseremoonia ajal tähtis roll! Nimelt oli ta üks neljast poisist, kes kandis tseremoonia ajal kuninga keepi. See tegi temast kõige noorema tulevase kuninga, kellel on kroonimistseremoonia ajal olnud ametlik roll.

Tseremoonia ametlik lõpp leidis aset Buckinghami palee rõdul ja seal oli prints Louis taas kohal. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles