PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 6. mai: Veevalaja pilk on suunatud tulevikku, Neitsi peab teadmisi täiendama

Copy
Mõnusat päeva
Mõnusat päeva Foto: pexels.com

Rõõmsat laupäeva!

JÄÄR

Loominguline potentsiaal on kõrge, saad seda äriasjades kasutada. Ole nutikas ja proovi mõelda, kuidas kaaslasi koostööle suunata.

SÕNN

Milliseid inimesi sa enda ümber vajad? Kellega soovid lähemalt sõbrustada, kellega koostööd teha? Vaja oleks nad üles otsida.

KAKSIKUD

Aeg sobib selleks, et vaikselt endasse süüvida, oma tunnetega kontakti saada. Sisemise tasakaalu saavutamiseks on vaja rahulikku olemist.

VÄHK

Veenus jõuab Vähi märki, tuues esile sulle nii loomuomase veetluse ja sisemise sarmi. Algab aeg, mil on iseäranis lihtne suhteid luua.

LÕVI

Sobiv aeg karjäärialase tuleviku planeerimiseks. Kui sa ei ole olukorraga rahul, siis ei ole ka mõistlik samas vaimus jätkata.

NEITSI

Näed nüüd maailma avarama pilguga. Sul on lihtsam aru saada, kuhu tahad tegelikult välja jõuda. Mõistad, et teadmisi tuleb täiendada.

KAALUD

Rahaasjade strateegiliseks planeerimiseks sobiv aeg. Tasub mõelda, kes on need inimesed, kellele tasub koostööettepanek teha.

SKORPION

Võib minna rivaalitsemiseks kellegi südame võitmise nimel. Oled valmis palju mängu panema, et parim olla.

AMBUR

Kui sul on tahtmist eluviise tervislikumaks muuta, tee konkreetne plaan. Otsi endale kaaslane, kellega saaksid kogemusi jagada.

KALJUKITS

Ole suhtlemisel vaoshoitud ja ettevaatlik. Võid kokku puutuda tülinorijate või väga jonnakalt oma joru ajavate tüüpidega.

VEEVALAJA

Pilk on tulevikku suunatud. Tunned, et eriti tähtsad on lähisuhted ja pereasjad, töine valdkond jääb teisejärguliseks.

KALAD

Tasub mõelda sellele, millises valdkonnas peaksid enda teadmisi täiendama. Otsi võimalusi õppimiseks, tee selleks plaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles