ETTEVAATUST Välismaa mees murrab eestlannasid. «Tunnen, et nii paljusid naisi peaks hoiatama.» (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Noor naine uskus lehvivate juuste ning võluvate vasikasilmadega välismaa mehe juttu, kuniks selgus tõde... «Petetuid on lisaks minule veel palju. Ühega on ta abielus, teisega on tal laps. Naised, palun olge ettevaatlikud,» ütleb Jessica.   

Sotsiaalmeedias «Märgatud: Tartus» grupis soovib noor naine teisi hoiatada välismaa mehe eest, kes agaralt naiste südameid murrab. Jessica (nimi muudetud) kirjutab:

«Märgatud Tartus pesitsevat ja tegutsevat India päritolu «IT-disainer» meest, kes kasutab ära naisi oma hüvanguks! Oma suurte lehvivate musta värvi juustega ja vasikasilmadega lubab kasvõi pisarates sulle kokku pudrumägesid ja piimajõgesid, soovib ainult sinuga abielluda ja seitse last saada. Aga elab nagu parasiit naiste juures, olles samaaegselt mitme erineva naisega «suhtes». Abielus ühega, lapse teinud teisele, suhtes kolmandaga, ajab keelt kõrva veel nii mõningale kümnele naisele ning võlgu on enamustele. Külastab tihti kohvikuid, baare ja klubisid ning otsib kontakte. Naised, palun olge ettevaatlikud.»

Lisaks avalikule postitusele soostus Jessica Elu24 toimetusele pikemalt kõnealusest mehest rääkima. 

Ilusa fassaadi pahupool

«Kohtusime internetis, Facebook Dating lehel. Elasime koos pea kaks aastat. Hiljuti läksin lahku temast. Viskasin ta välja, sest lõpuks ometi avasin oma silmad. Loomulikult kulus selleks aega ja ressurssi,» räägib Jessica, kelle sõnul oli 37-aastane mees ka vägivaldne. 

«Ta hoidis mind kinni, tema käsi tekitas mulle suure hematoomi, mis valutas nädal aega. Ta on lükanud, tõuganud, asju loopinud ja minu asju ümber visanud. Maali tõmbas terava esemega puruks,» loetleb naine asju, mida välimuselt igati kena mees korda on saatnud. «Nendest tegudest on ka politseile teatatud,» ütleb Jessica ja lisab: «Ta peksis ka ühte teist Eesti naist mobiiliga pähe.»  

Hematoom, mis tekkis kinni hoidmise tagajärjel.
Hematoom, mis tekkis kinni hoidmise tagajärjel. Foto: Erakogu

«Minuga suhtes olles nägin korduvalt, et ta on teinud omale Tinderi ning käis «teatud põhjustel» Tartus, kuhu jäi ööseks. Sõbraga koos käis ta baarides ja pubides ning klubides naisi otsimas. Tal on türklasest sõber, kes otsib igal õhtul klubist erineva naise, kellega magada,» räägib Jessica. See pole veel kõik... «Ühe eestlannaga on tal laps. Murelikuks teeb see, kuidas ta «kogemata» minu lastele haiget tegi ja seda korduvalt.»

«Tunnen, et nii paljusid naisi peaks hoiatama,» ütleb Jessica ja soovitab olla ettevaatlik uute tutvuste sõlmimisel. 

Jessica sõnul on mehe osas käimas kriminaalmenetlus. Elu24 palus selle juhtumi osas kommentaari ka politseilt, kuid politsei suunas vastamise edasi prokuratuuri. Lisame nende vastuse esimesel võimalusel. 

Kolm kuldset reeglit

«Märgatud: Tartus» Facebooki grupis Jessica postitust kommenteerinud Jaak juhib tähelepanu sellele, et eespool kirjeldatud käitumisega mehi leidub ka eestlaste seas. «Mitu Eesti päritolu samasuguse elustiiliga meest tuleb ühe sellise kohta?» küsib ta.  

Teine kommenteerija ütleb: «Normaalseid mehi on nii vähe, et naised peavad neid lihtsalt jagama. Muidu ei jagu kõigile. Aga kas just India meest...» 

Raigo jagab aga kolm kuldset reeglit, mida naised peaksid tema meelest silmas pidama: 

1. Mehed tahavad tihti naisi «oma hüvanguks», seega kui otsid midagi tõsisemat, siis ära esimesed kuu või kaks kätte anna.

2. IT-spetsialist, kes igapäevakulutusteks raha kipub laenama, on kahtlane. Üldse tasub vältida meest, kes päev enne palgapäeva sind restorani ei suuda viia.

3. Tõsiseid armumisi esimesest silmapilgust võib juhtuda, aga kui miski tundub liiga hea, et olla tõsi, siis tavaliselt see polegi tõsi. Nii et kontrolli tausta. Eesti on väike ja siin kaua saladus olla ei saa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles