Susanna Smanjov esitleb laupäeval skandaalset nõiafilmi

Elu24
Copy
15.10.2021, Lagedi. Susanna Smanjovi filmi võtted.
15.10.2021, Lagedi. Susanna Smanjovi filmi võtted. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Üksjagu kõmu tekitanud «Nõiad otse põrgust» on režissöör Susanna Smanjovi teine pikk mängufilm, mille eelarve oli alla 500 euro. Trash-filmiks nimetatud õudukat saab sel laupäeval näha Tallinnas Kai kunstikeskuses.

Mõni aeg tagasi kirjutas Eesti Päevaleht, et Haapsalu õudusfilmide festivalil (HÕFF) valmistas festivalikülalistele tõenäoliselt suurima pettumuse see, et näitamata jäi Susanna Smanjovi trash-film «Nõiad otse põrgust», mis oli HÕFFi lõpufilmiks valitud. 

Nüüd tuleb Smanjov välja aga rõõmusõnumiga, et filmi näidatakse sel laupäeval Noblessneris Kai kunstikeskuses kell 20.30.

Režissöör Susanna Smanjov ütleb, et film räägib kahest armunud naisnõiast, keda seob sügav kiindumus. «Nende idüllilist kooselu rikub ootamatult maja ukse taha saabunud lärmakas kamp, kes on teel kontserdile, kuid kelle auto ootamatult välja sureb. Palunud nõidadelt öömaja, avastavad tülikad võõrad kummalisi asju, sealhulgas vibu, mille hooletu käsitlemise tõttu üks nõidadest hukkub. Kuna keegi ei taha süüd omaks võtta, otsustatakse ka teine nõid tappa ja surnukeha seejärel peita. Kuid keegi ei aima, et nõiad on surematud ning hakkavad peagi oma tapjatele ränka kättemaksu hauduma.»

Vaata, mis toimus filmi võtetel tunamullu sügisel: 

FOTOD JA VIDEO 〉 Susanna Smanjovi uue filmi võtetel välkus paljas ihu: miks ei võiks seda teha ka transnaine

Smanjov ütleb, et tegemist on pesuehtsa autorifilmiga, kus režissöör täidab ka paljusid teisi rolle näitlemisest monteerimiseni.

«Film on hästi vastu võetud, inimesed ootavad seda,» ütleb Smanjov, kelle sõnul küsitakse temalt ikka tihti, millal seda ometi näha saab.

15.10.2021, Lagedi. Susanna Smanjovi filmi võtted.
15.10.2021, Lagedi. Susanna Smanjovi filmi võtted. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles