Austraalia jõukaim naine ei taha laisku lapsi lasta raha juurde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia jõukaim naine ei taha laisku lapsi lasta raha juurde
Austraalia jõukaim naine ei taha laisku lapsi lasta raha juurde Foto: SCANPIX

Austraalia jõukaim naine Georgina Rinehart, kes on majandusväljaande Forbes jõukurite nimekirjas 29. kohal ei taha oma lapsi lasta nende jaoks loodud fondi raha juurde.

Lesestunud Rinehartil on neli last, kellest kolme vanema lapsega on tal vastuolud tekkinud, edastab news.com.au.

Lapsed andsid ema kohtusse. Rineharti sõnul on ta kolm vanemat last laisad ja rumalad ning selle tõttu ei ole nad varandust ära teeninud.

Rinharti varandus suurus on umbes 18 miljardit dollarit. Ta päris oma isalt Hancock Prospecting rauamaagikaevanduse.

 Rineharti isa Lang Hancock rajas oma naise Hope Margaret Hancocki nimelise fondi oma lastelaste John Hancocki, Bianca Rineharti ja Hope Rinehart-Welekerile enne oma surma 1992. aastal.

Lapsed andsid ema kohtusse, kuna nende arvates peaks ema fondi juhi ametist tagasi astuma, kuna ta petab neid. Laste sõnul ei pääse nad fondis oleva vara juurde.

Ema olevat teinud lepingu, mille kohaselt on ta fondi juht kuni 2068. aastani. Kolm last on selleks ajaks 83-aastased ning Rinehart ise 114-aastane.

Rinherati sõnul on ta lapsed äri ajamises saamatud ning selle tõttu ei saa ta lapsi usaldada. Ema arvates viiksid lapsed selle fondi lihtsalt pankrotti.

Rineharti noorim laps, tütar Gina hoiab ema poolele. Ta on samuti arvamusel, et ta vend ja õed ei suuda fondi ise juhtida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles