PÄEVAHOROSKOOP 3. mai: Kaladel on mõttetööks sobiv aeg, Kaksikud on kiires sõiduvees

Copy
Sookalduse nartsissid
Sookalduse nartsissid Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

Toredat kolmapäeva!

JÄÄR

Veenuse ja Jupiteri õnnelik sekstiil toetab sind suhtluses ja armuasjade arendamisel. Ära lase superhead hetke mööda!

SÕNN

Sinuni jõudev info on üllatav ja segadusse ajav. Enne kuuldu põhjal järelduste tegemist veendu, kas juttudel on tõepõhi all.

KAKSIKUD

Oled kiires sõiduvees. Päev sobib selleks, et armastatud inimesega koos midagi ette võtta või siis uuele sümpaatiale oma tundeid avaldada.

VÄHK

Oskus meeldivalt suhelda ja kõigile naeratada aitab sul rahaasjus mängleva kergusega edasi liikuda ning kokkuleppeid sõlmida.

LÕVI

Oskad rõõmu tunda käesolevast hetkest, ent vaatad ka julge pilguga tulevikku. Hästi edeneb mõttetöö, tekkida võib uusi ideid.

NEITSI

Seltskonnas olles vajad palju tähelepanu. Kui sulle tundub, et sind ei märgata, kasutad erinevaid võimalusi tähelepanu äratamiseks.

KAALUD

Sinu tegutsemine ei pruugi meeldida kallitele kodustele – jäägitult tööle pühendudes jääb sul nende jaoks liiga vähe energiat.

SKORPION

Igapäevane suhtlus võib tuua kokkupuuteid inimestega, kellega pole just lihtne asju ajada. Ole nendega rahulik ja taktitundeline.

AMBUR

Ühisvara küsimustes võib tekkida erimeelsusi ja arusaamatusi, probleeme võib tekitada mõne kliendi või äripartneri käitumine.

KALJUKITS

Peaksid mõtlema oma kohustustele ja vastutusele, mitte niivõrd õigustele. Kui üritad jõuga oma tahtmist saada, kohtad vastuseisu.

VEEVALAJA

Ehkki tegutsemissoov ja töötahe on tugev, tuleb osata aega ja energiat mõistlikult jagada ning oma tervist hoida.

KALAD

Mõttetööks sobiv aeg, eriti alal, kus lisaks ratsionaalsele mõtlemisele tuleb kasuks kujutlusvõime. Intuitsioon aitab teisi läbi näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles