VÄGEV SAAVUTUS! «Ta on väga sõbralik ning täitsa tavapärane!» Rootsi printsess Sofia lausa jumaldab Eesti moelooja Lilli Jahilo loomingut

Chrislin Metsanurm
Copy
Lilli Jahilo
Lilli Jahilo Foto: Kuvatõmmis Instagramist/äripäev

«Kui on inimestel võimalik selga valida ükskõik mida ja siis leitakse, et just Lilli Jahilo kleit on see, mida ma soovin kanda, siis see teeb ikka südame soojaks,» räägib moelooja Lilli Jahilo, kelle loomingut jumaldab ka Rootsi printsess Sofia. 

Rootsi kuningapoja Carl Philipi abikaasa printsess Sofia armastab kangesti Eesti moelooja Lilli Jahiloo loomingut. «See on ikkagi tore, kui sinu looming leiab kandmist ja ära märkimist laias maailmas, [on] universaalne, piirideülene ja kõnetab inimesi,» räägib Lilli Jahilo. 

Moekunstnik meenutab, et mõned aastad tagasi läks ta Stockholmi oma pop-up-poodi tegema, sest Rootsi on viimastel aastatel olnud tema üks põhilisi eksporditurge. «Ühel päeval tuli meile aga kõne printsess Sofia stilistilt, kes pidi naise palvel meie juurde kleite vaatama tulema,» meenutab Lilli Jahilo «Ringvaates» kohtumist Rootsi printsessiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles