VAHVA ÜLLATUS Eesti punktid Eurovisioonil edastab armastatud jalgpallur Ragnar Klavan (1)

Elu24
Copy
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Jonathan Moscrop/ZUMAPRESS.com

Eestit esindab sel aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel Alika Milova looga «Bridges». Eurovisiooni finaalis edastab Eesti punktid jalgpallur ja hiljutine tantsutäht Ragnar Klavan.

«Liverpool on ajalooliselt väga eriline linn,» rääkis teisipäeva õhtul «Ringvaates» jalgpallur Ragnar Klavan, kellel on Liverpooliga lähedane side.

Klavan tõdes, et Liverpoolis olles ei olnud tal võimalik pubisse lihtsalt õhtut nautima väga minna. «Nad on nii tulihingelised fännid ja soovivad sinust lihtsalt osa saada. Liiga palju on seda,» ütles Klavan saates, lisades, et teda tuntakse ka linnas ära. 

Eurovisioonist rääkides tõdes Klavan, et on tänavusi lugusid kuulanud ja tema esikolmik jääb Põhjamaadesse. «Alika nr 1 – ma olen kahevahel, kas Soome või Rootsi –, pigem Rootsi nr 2 ja siis Soome nr 3. Soomel on nii spetsiifiliselt eriline laul, et see võib üllatada.» Ta usub, et Eesti hääletuse võidab Rootsi.

Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Kuvatõmmis saatest

Ragnar Klavan on mänginud jalgpalli Saksamaa kõrgeimas liigas FC Augsburgi eest. 2016. aastal liitus mängija Inglismaa kõrgliiga klubiga Liverpool FC ning mängis klubi eest Euroopa jalgpalli Meistrite liiga finaalis.

Eurovisiooni esimene poolfinaal toimub teisipäeval, 9. mail ning Alika läheb võistlustulle neljapäeval, 11. mail teises poolfinaalis. Alika astub poolfinaalis lavale neljandana. Eurovisiooni suur finaal toimub laupäeval, 13. mail.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles