KUMB KIISUTAS PAREMINI? ⟩ Suurejoonelisele Met Galale tuli kohale koguni kaks kassi

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Hollywoodi staar saabus Met Galale kuulsa kassina.
Hollywoodi staar saabus Met Galale kuulsa kassina. Foto: Reuters/ScanPix

Tänavusel Met Galal oli lisaks glamuurile veidi kaslaslikku ulakust. Nimelt sai punasel vaibal näha koguni kahte kassi!

Lahkunud moedisainerist Karl Lagerfeldist jäi lisaks moepärandile maha lemmikloom, kass Choupette.

Kümme aastat tagasi vahendas Elu24, et moeringkondades oli Lagerfeldi kassiarmastus lausa legendaarne. Siiani moekat elu elav kass oli oma peremehe eluajal Lagerfeldiga tema Pariisis asuvas villas ja looma hooldati 24 tundi ööpäevas.

Choupette'il oli siis oma istumis-lamamispadi ning ta einestas kaks korda päevas koos Lagerfeldiga. Kassi menüüs on spetsiaalselt talle valmistatud toidud.

Kassil on isegi oma iPad. Kui Lagerfeldi ei olnud kodus, kirjutasid kassi hooldajad üles, mida loomake teeb, et peremees saaks oma lemmiku elust ülevaate.

Kuna tänavuse Met Gala teema oli pühendatud Choupette'i isale ehk Lagerfeldile, arvasid nii mõnedki, et kass tuleb suurüritusele kohale.

Kass kahjuks moegalale tulla ei soovinud. «Paljud inimesed kutsusid mind #METGALA2023 punasel vaibal kõndima, et avaldada austust isale, kuid me eelistasime jääda rahulikult ja hubaselt koju,» teatas Choupette Lagerfeldi konto esmaspäeval Instagrami postituses. «Me avaldame oma isale pärast tema lahkumist austust iga päev ja oleme väga liigutatud, et veel üks päev on talle pühendatud.»

See aga ei tähenda, et Met Gala punasel vaibal ühtegi kassi ei kõndinud!

Hollywoodi näitleja Jared Leto tuli kohale täieliku kassina ja pühendas kogu oma kostüümi Choupette'ile.

Laulja Doja Cat (kelle artistinimes on inglise keeles ka sõna «kass») ammutas samuti kassidest inspiratsiooni ning grimmi abiga nägi naine välja nagu tõeline kaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles