Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KAKS ÜHES Serena Williamsil oli uhkeks galaõhtuks varuks vahva üllatus ja ta ei olnud ainus!

Copy
Serena Williams koos abikaasa Alexis Ohanianiga Met Galal. 1. mai 2023.
Serena Williams koos abikaasa Alexis Ohanianiga Met Galal. 1. mai 2023. Foto: Reuters/ScanPix

Tennisemaailmast lahkunud Serena Williams avaldas tänavusel Met Galal, et kutse sai ta tegelikult kahele, sest tennisetäht on rase! Williams ei olnud kusjuures ainus, kes moesündmuse punasel vaibal rõõmustavast uudisest teatas.

Serena Williams kinnitas 1. mail Met Galal ehk Metropolitani muuseumi kostüümiinstituudi heategevusgala punasel vaibal, et ootab abikaasaga nende teist last!

Staariderohkel üritusel avaldas endine tennisetäht Williams reporteritele, et nad tulid üritusele kolmekesi, vahendab The Guardian

Samal õhtul kirjutas Williams ühismeedias: «Olin nii elevil, kui Anna Wintour (Met Gala korraldaja, moeajakirja Vogue peatoimetaja – toim) meid kolme Met Galale kutsus.»

Möödunud aastal teatas spordimaailmast pensionile läinud Williams, et areneb tennisest eemale. Ta lisas, et soovib oma peret kasvatada.

Williamsi ja Alexis Ohaniani peres kasvab 2017. aastal sündinud tütar Olympia.

Kuid Williams ei olnud ainus, kes Met Gala punasel vaibal oma lapseootusest teatas. Modell Karlie Kloss ilmus samuti punasele vaibale beebikõhuga, mis oli paljudele üllatus.

30-aastane USA modell avaldas üritusel, et see on esimene kord, kui ta on rasedana punasele vaibale astunud. Kloss on abielus miljardärist ärimehe Joshua Kushneriga ja paaril on 2021. aastal sündinud poeg Levi.

Tagasi üles