HÄMMASTAV SARNASUS! ⟩ Uus pilt paljastab, kelle nägu on printsess Charlotte

Betty Ester-Väljaots
Copy
Printsess Charlotte 2. augustil 2022 Londonis Rahvaste Ühenduse mängudel.
Printsess Charlotte 2. augustil 2022 Londonis Rahvaste Ühenduse mängudel. Foto: Stephen Lock/ZUMAPRESS.com

Prints Williami tütar printsess Charlotte tähistab 2. mail kaheksandat sünnipäeva ning selleks puhuks on noorest neiust uued fotod avaldatud. Iga aastaga muutub printsess järjest sarnasemaks just selle kuningapere liikmega.

Printsess Charlotte sündis 2. mail 2015. aastal Walesi printsi Williami ja tema abikaasa Catherine’i perre, kus teda oli ees ootamas juba kaks aastat vanem vend prints George. Vältimaks ebameeldivaid kokkupuuteid paparatsodega, jagavad William ja Catherine igal aastal oma laste sünnipäevadel nendest tehtud värskeid fotosid. Nii saab uudishimulik avalikkus jälgida kuninglike laste kasvamist ja uurida, kelle nägu on väikesed kuninglikud kõrgused. Printsess Charlotte saab 2. mail kaheksa-aastaseks ning sellel puhul on avalikustatud uus foto.

Printsess Charlotte tähistab kaheksandat sünnipäeva 2. mail 2023.
Printsess Charlotte tähistab kaheksandat sünnipäeva 2. mail 2023. Foto: PRINCESS OF WALES/AFP

Iga aastaga meenutab Charlotte järjest rohkem oma isa prints Williamit. Alloleval pildil on printsess Diana oma poegade Harry ja Williamiga (paremal).

Isegi prints ise on enda lapsepõlvepildi tütre omaga segi ajanud. 2020. aasta alguses Bradfordi külastanud toona veel Cambridge’i hertsogi ja hertsoginna tiitleid kandnud William ja Kate käisid seal Khidmet Centre'i kogukonnakeskuses. Toimetulekuraskustes inimestele mõeldud keskuses olid kohalikud küpsetanud tordi, mille kaunistasid piltidega Williami ja Catherine'i perekonnast. Iseenda lapsepõlvepilti nähes ei tundnud William ennast esmapilgul ära ja arvas, et pildil on tema tütar. Vaata klippi:

«Kas see olen mina? Heldeke, nii Charlotte'i moodi. Uskumatu, ma ei ole seda varem näinud. Väga sarnased. Hästi tehtud, olete väga palju vaeva näinud. Mary Berry (Briti kokandusguru – toim) oleks väga rahul. Uskumatu,» imestas prints William, kui talle näidati torti koos perepiltidega.

Prints William (paremal) ja prints Harry aastal 1986.
Prints William (paremal) ja prints Harry aastal 1986. Foto: -/AFP

Williami ja Charlotte'i sarnasusele on ka varem tähelepanu juhitud, sest isa ja tütre lapsepõlvepiltidelt vaatab vastu sarnane naeratus.

Printsess Charlotte aastal 2020.
Printsess Charlotte aastal 2020. Foto: The Duchess of Cambridge/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles