FOTO «Loodetavasti on kõik korras...» Michael Jacksoni tütar ajas paparatso kaamerasilma ette jäänuna netirahva ärevaks

Elu24
Copy
Paris Jackson.
Paris Jackson. Foto: IMAGO/Faye Sadou/IMAGO/MediaPunch7Scanpix

Popstaar Michael Jacksoni tütar Paris jäi hiljaaegu paparatsode kaamerasilmade ette ning USA meediaväljaanded kirjutasid tema ägedast riietusstiilist. Siiski jäi netikommentaatoritele silma hoopis miski muu...

2009. aastal meie seast lahkunud Michael Jacksoni tütar Paris Jackson on juba 25-aastane ning teenib leiba modellinduse ja näitlemisega.

Laupäeval jäi Paris Los Angeleses aga paparatsode vaatevälja ning Hollywood Life kiitis koeraga jalutanud Parise stiili taevani: vapustav välja näinud Paris kandis katki lõigatud T-särki, lühikesi pükse ja kontsadega seemisnahast saapaid, kui oma dobremanniga õues käis.

Netikommentaatorid on aga tähele pannud hoopis miskit muud ning tegelikult on inimesed suuresti mures noore naise tervise pärast.

«Vabandust, aga ma pole kunagi näinud, et ta väga hea välja näeks. Loodetavasti on temaga kõik korras...» ütles üks. Teine lisas, et Paris näeb haige välja.

Kui osa spekuleerib naise tervise üle, siis üks vihjab konkreetselt, et Paris tarvitab narkootikume.

Tõepoolest, Paris on varem tunnistanud, et on võidelnud sõltuvusega. Mõni aasta tagasi avalikustas Paris, et ta langes teismelisena vägistamise ohvriks. Pärast seda sattus ta depressiooni ja hakkas narkootikume kuritarvitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles