INTERVJUU ⟩ Ingrid Mänd elumuutustest: kui sa ise abi ei taha, siis keegi sind aidata ei saa (1)

Sten Talivee
Copy
Ingrid Mänd
Ingrid Mänd Foto: Rauno Liivand

Elu24 lugeja on tundnud huvi, kuhu on kadunud Kopli Krahvinna hüüdnime kandnud sisulooja, räppar Beebilõusta endine kihlatu Ingrid Mänd. Mitte kuhugi! Naine on pööranud elus uue lehekülje ja on valmis nüüd rääkima, millega ta praegu tegeleb.

Ingrid Mänd, keda paljud tunnevad räppar Beebilõusta endise pruudina, on keeranud elus uue lehekülje ja on valmis rääkima, kuidas tal praegu päriselt läheb. Eelmise aasta märtsis lahvatas skandaal, kui Beebilõust ehk Andrus Elbing postitas sotsiaalmeediasse pildid oma toonasest kihlatust Ingridist, kellel olid näos sinikad. Postituse juures seisis: «Mina olen seda teinud oma naisele!» Tänaseks on mõlemad ametlikult teada andnud oma suhte lõppemisest.

Pärast skandaali kadus muidu sõnakas ja avameelne Ingrid Mänd mõneks ajaks avalikkuse eest justkui vits vette. Ta andis küll intervjuu Õhtulehele, ent lahkumineku teemal pikemalt peatuda ei soovinud. «Nüüd on sellega tõesti kõik,» kommenteeris Mänd toona spekulatsioone, kas ta võiks veel kunagi Beebilõustaga uuesti koos olla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles