PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 1. mai: Veevalaja eelistab rahulikku tempot, Neitsi pühendub eeskätt kodustele asjadele

Copy
Kevadine lilleturg Viru väravate ees. Pilt on illustreeriv.
Kevadine lilleturg Viru väravate ees. Pilt on illustreeriv. Foto: Jason Busa/Shutterstock

Käes ongi maikuu!

JÄÄR

Maikuu esimene päev pakub põnevaid võimalusi mitmel rindel. Tegele nende asjadega, mille poole süda kõige tugevamalt kutsub!

SÕNN

Palju soojust ja rõõmu toob sinu hinge kohtumine ammuste kaaslastega või siis lapsepõlve kodupaiga külastamine.

KAKSIKUD

Eriti hea on sul olla siis, kui teised sind imetlevad. Võib tekkida soov oma välimust muuta, ka uusi edevaid riideid soetada.

VÄHK

Puhata tahad sa küll, aga ilmselt õige aktiivsel viisil. Looduses liikumine koos heade kaaslastega teeb rinna rõõmsaks.

LÕVI

Sisemine rahutus paneb sind liikuma. Küllap tunned end päris hästi teel olles, näiteks autoroolis. Ära liiga kõvasti gaasipedaali vajuta!

NEITSI

Küllap pühendud eeskätt kodustele asjadele. Lihtne on loobuda ülearusest kolast, puhas ja kaunis ümbrus loob hea meeleolu.

KAALUD

Vajad hellitamist ja nunnutamist, tahad kuulda ilusaid sõnu. Kui ka ise oled hea ja hoolitsev, valitseb sinu elus romantiline idüll.

SKORPION

Meeldivat ja kasulikku on võimalik sujuvalt ühendada. Kohustusi on sul terve rida, ent ilmselt on nende täitmine sinu jaoks lihtne.

AMBUR

Oled omas elemendis, oskad elust rõõmu tunda. Küllap toimub täna isegi mitu sellist üritust, millest hea meelega osa võtad.

KALJUKITS

Tunned rõõmu kodusest tegevusest, võib tekkida soov huvitavaid retsepte proovida. Hea meelega võõrustad külalisi.

VEEVALAJA

Pigem eelistad rahulikku tempot. Ehk lesid hommikul kaua voodis ja loed raamatuid või naudid seda, mida telerist-raadiost näed ja kuuled.

KALAD

Selle nimel, et sinu ümbruskond oleks ilus, oled valmis raha kulutama. Kui poodi või laadale satud, siis tühjade kätega sa sealt ei lahku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles