VIDEOD ⟩ «Armastuse maleva» Angela julgustab inimesi toorest liha sööma (1)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Angela Absalon näitab TikToki videos, kuidas õigesti toorest maksa süüa.
Angela Absalon näitab TikToki videos, kuidas õigesti toorest maksa süüa. Foto: Kuvatõmmis TikTokist / @fit.angela

Kas tõsieluseriaalist «Armastuse malev» tuntuks saanud eratreener Angela Absalon on hakanud toitumisnõustajaks? Oma Instagramis ja TikTokis jagab neiu videoid, kus ta sööb toorest maksa ning julgustab kõiki sama tegema. Vaata videoid!

Tõsielustaar ja eratreener Angela Absalon ehk fitangela on alustanud uue teekonnaga - tundub, et naisest on saanud toitumisnõustaja. Ja mis on Angela põhitoit? Toores liha ja madala mürgisusega puuviljad. Vähemalt nii väidab neiu enda uues Instagrami kasutajas, mis on puhtalt karnivoorsele toitumisele pühendatud.

Angela jagab mitmeid videoid, kus ta sööb toorest veisemaksa ning naudib seda täiel rinnal. 

«TikTok on mu videoid üle kuue korra maha võtnud, aga teate, mis mul on? Mul on veisemaks. Ja mul on suva!» räägib Angela viimases videos ning julgustab inimesi maksa sööma.

Uue Instagrami kasutaja lõi Angela aprilli alguses. Seal jagab ta igapäevaselt enda toitumist ning näitab, milliseid toite süüa ja mida vältida. Ja muidugi seda, kuidas ta toorest liha sööb.

Angela on TikTokis saanud suurt vastukaja selle kohta, et ta inimesi toorest liha sööma julgustab. Inimesed kardavad, et nii võib saada külge mõne ohtliku bakteri, kuid Angelat interneti kommentaatorid ei huvita - tema sööb toorest liha hea meelega edasi!

Nüüd on Angelal kasvanud suur armastus toore liha vastu. Selles videos jagab ta esimest korda, kui üldse toorest liha maitses. Tundub nagu armastus esimesest ampsust!

Oma uues Insatgrami kasutajas jagab Angela mitmeid pilte enda hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidest. Kuid snäkkimiseks haarab Angela hoopis tükikese võid.

Näiteks täna sõi Angela hommiku kohvi kõrvale võid ja mune meega, kala, toorest veisemaksa, toorest veise- ja sealiha hakkliha ja kitepiimajuustu.

Kas toore liha söömine võib olla tervisele kahjulik? 

Arst-anestesioloog Markko Pärtelpoja sõnul ei ole toore liha söömine kindlasti tervisele kahjulik, kuid probleeme ja tervisehädasid võib tekitada see, mida sellises lihas leiduda võib - bakterid, viirused ja parasiidid, mis liha kuumutamisel üldjuhul hävinevad.

«Toores lihas leiduvad haigustekitajad võivad tekitada terviseprobleeme eeskätt väga noortel ja väga vanadel ning nõrgenenud immuunsusega inimestel. Täiskasvanu organism suudab nendega üldjuhul võidelda ja tema hädad võivad piirduda ebamugavustunde, palaviku ja seedimisprobleemidega. Mõnel juhul võivad haigustekitajad viia koguni surmani,» selgitab Pärtelpoeg.

Arsti sõnul on kõige olulisem see, kui usaldusväärne on tooraine ja sellest söögipoolise valmistanud kokk või söögiasutus. «Rasedatel aga tuleks toore liha söömist vältida näiteks lihaga edasi kanduda võivate parasiitide põhjustatava tokso-plasmoosi ohu tõttu, neile võib ohtlik olla ka kuivatatud liha ja hakkliha maitsmine.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles