VIDEO ⟩ Vaata kõige šokeerivamaid hetki Kardashianite kolmanda hooaja treilerist

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ja Kim Kardashian. Peoples Choice Awards, Santa Monica, California, U.S.10.11.2019.
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ja Kim Kardashian. Peoples Choice Awards, Santa Monica, California, U.S.10.11.2019. Foto: REUTERS/Monica Almeida

25. mail näeb ilmavalgust «Kardashianite» kolmas hooaeg, mille treiler üllatab juba kõiki — Kim jageleb Kanye Westiga, Khloé võitleb melanoomiga, Kourtney peab pulmi Itaalias, Kylie võtab vastutust omalt poolt seatud ebanormaalsete ilustandardite kohta ja õdede vahel on taas draama. Vaata videot! 

«Ma isegi ei tea, kus me pooleli jäime,» ütles Kim Kardashian «Kardashianite» kolmanda hooaja treileri alguses. Kui produtsent talle teatab, et viimati, kui saade eetris oli, oli ta endiselt suhtes koomiku Pete Davidsoniga. «Olin? Kurat,» vastas Kim muiates.

Tõsieluseriaalide kuninglik perekond naaseb Hulusse 25. mail ja tuleb rohkem draamat kui kunagi varem. Uues hooajas saab näha, kuidas Kim võitleb oma endise abikaasa Kanye Westi hullumeelse narratiiviga ja üritab oma lapsi maailma eest kaitsta. 

Khloé Kardashian tegeleb tõsise tervisehirmuga ning jätkab oma laste isa Tristan Thompsoniga ühiselt laste kasvatamist. Khloé sõnul usub mees, et neil on veel lootust tagasi kokku minna, kuid Khloé sõnul ei anna ta mehele enam ühtegi võimalust, kuna too sai eelmisel aastal salaja teise naisega lapse samal ajal, kui nemad samuti ühist poega ootasid.

Kylie Jenner mõtiskleb Kardashian-Jennerite püstitatud saavutamatute ilustandardite üle ning pere kaks vanimat õde satuvad järjekordsesse tülisse. Kris Jenneri sõnul on see on olnud aasta keeristorm.


Khloe melanoom

38-aastane Khloé rääkis esimest korda oma nahavähihirmust 2022. aasta oktoobris Instagramis, paljastades, et ta arvas esmalt, et märk ta põsel on lihtsalt laik.

Pärast biopsia tegemist diagnoositi Khloél melanoom. Seejärel eemaldasid kirurgid kasvaja tema põselt edukalt. Ema Krisi sõnul on see väga muret tekitav. Khloé parim sõbranna Malika Haqqi sõnul ei ole ta kunagi Khloét sellises emotsionaalses madalseisus näinud.

Kendall Jenneri sõnul Khloé ei maga ning on palju kaalust alla võtnud. Treileris ütleb Khloé, et melanoom on surmav ning olukord oli palju tõsisem, kui ta eeldas.

Kourtney vs. Kim

Kahtlemata kipuvad Kimi ja Kourtney ohjeldamatud võitlusstseenid olema sarja kõige põnevamad, kuid sel hooajal esitab Kourtney Kimi vastu räigeid süüdistusi. «Mu õde kasutas mu pulmi ärivõimalusena,» ütleb Kourtney treileris.

2022. aasta mais abiellus Kourtney Blink-182 trummari Travis Barkeriga Itaalias Portofinos peetavas pulmas, mida võõrustas Dolce & Gabbana, kes valmistas ka Kourtney pruutkleidi.

Selle aasta septembris tegi Kim koostööd Itaalia moemajaga, et korraldada Milano moenädalal 2023. aasta kevad-suvi esitlus. Staar reklaamis partnerlust mitu päeva enne laupäevast etendust.

Kendall üritas treileris Kourtney tundeid selgitada, öeldes, et Kourtney tundis, et tema pulmasära oleks nagu temalt ära võetud. Kim kaitses end ning ütles, et on segaduses sellest, kuidas selline narratiiv Kourtneyle pähe võis tulla.

«Inimesed arvavad, et see on arusaamatus. See pole nii,» ütles Kourtney treileris. «See on see, kes ta oma hingepõhjani on,» rääkis Kourtney Kimi järjekordsest käitumisest. Õed Kylie ja Kendall ütlesid, et näevad vaidluse mõlemaid pooli. Õe Khloé sõnul on need pinged Kourtney ja Kimi vahel juba ammusest ajast.

Kylie võtab vastutuse ebanormaalsete ilustandardite eest

«Meil kõigil on vaja maha pidada pikem vestlus ilustandardite üle, mida me seame,» ütles Kylie treileris. «Ma ei taha, et mu tütar teeks asju, mida mina tegin. Soovin, et ma poleks kunagi midagi puudutanud,» lisab Kylie.

Hiljutises intervjuus ajakirjale HommeGirls avas Jenner oma uue lähenemise ilule. Kylie ütles, et tema mentaliteet on pärast emaks saamist muutunud. Kuigi ta ei kahetse huulte täitmist, ütles ta, et emaks olemine on pannud teda ennast rohkem armastama. «Nüüd näen oma tütres ja pojas oma jooni, aga tead, mu tütar näeb välja nagu mina. Näen temas oma ilu ja see on pani mind ennast rohkem armastama. Ilu muutub minu jaoks alati,» ütles Kylie.

«Kardashianite» kolmas hooaeg esilinastub Hulus juba 25. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles