Restoraniärimees Sten-Erik Jantson ja Daana Suun lahutasid abielu

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Sten-Erik ja Daana Suun-Jantson
Sten-Erik ja Daana Suun-Jantson Foto: Erlend Štaub

Restoraniärimees Sten-Erik Jantsoni abikaasa Daana Suun-Jantson otsis hiljaaegu uut elamist. Nüüd tuli aga ilmsiks, et 2019. aastal abiellunud paar on lahutanud.

Alles möödunud aasta aprillis kirjutasime, et Sten-Erik Jantsoni ja tema abikaasa Daana pere sai lisa – 14. aprillil nägi ilmavalgust nende teine laps.

Peres kasvas juba 22. augustil 2014. aastal sündinud Brandon Prince.

Eelmise aasta alguses tuli aga ilmsiks, et paari abielus valitseb kriis. Kuigi Sten-Erik Jantson kinnitas, et nad elavad endiselt ühe katuse all, möönis ta, et suhtes on keerulised ajad.

Tänavu veebruaris tegi Daana Facebooki avaliku postituse, milles andis teada, et otsib uut elamist. «Soovin soetada suuremat kahe- või kolmetoalist korterit Tallinnas lastesõbralikus piirkonnas. Eelistaksin uut maja, kuid vaatan üle kõik pakkumised. Hind maksimaalselt 210 000 eurot. Kui sul on midagi pakkuda või tead, kellel on, siis palun kirjuta mulle,» seisis Facebooki postituses.

Kanal 2 sünnipäev. 26.09.2015. Sten-Erik Jantson koos kaaslase Daanaga. 
Kanal 2 sünnipäev. 26.09.2015. Sten-Erik Jantson koos kaaslase Daanaga. Foto: Viktor Burkivski

Nüüd kirjutab Kroonika, et 2019. aastal abiellunud Sten-Erik Jantson ja Daana Suun on oma abielu lahutanud.

«Kahetsusväärne olukord, aga tänaseks olen lastega oma elus edasi liikunud,» kinnitas Daana Kroonikale. Toimetusele sõnas Daana, et ei soovi teemat rohkem kommenteerida. «Mul on kaks väikest last ja soovin neid säästa,» lisas ta. 

Sten-Erik Jantson ja Daana Suun kihlusid New Yorgis 20. juulil 2013. aastal. Täpselt kuus aastat hiljem tegid nad liidu ametlikuks. Uhke pulmapidu peeti Tallinna lähistel mõisas, kus esinesid kultusbändid East 17 ja London Beat.

Uus elukaaslane? 

Juba ligi aasta aega tagasi laekus toimetusele mitmeid vihjeid, et restoraniärimees Sten-Erik Jantson ootab last ka teise naisega.

Toona jäi Jantson toimetusele tabamatuks. Vihjetel oli aga tõepõhi all, sest 14. septembril nägi ilmavalgust Sten-Erik Jantsoni ja erootikamodell Elina Kovalenko laps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles