Kruiisilaevaga Hawaiile teel olnud reisija kukkus üle parda ning kadus

Elu24
Copy
Royal Caribbean kruiisilaev
Royal Caribbean kruiisilaev Foto: Then Chih Wey via www.imago-images.de/Scanpix

USA rannavalve ei ole leidnud veel ühtegi märki Austraalia reisijast, kes kukkus Hawaiile sõitnud kruiisilaevalt üle parda.

USA rannavalve avalduse järgi saadi teisipäeva hilisõhtul kruiisilaevalt Quantum of the Seas teade mehest, kes kukkus üle parda. «Kruiisilaev viibis sündmuskohal umbes kaks tundi. Kasutasime reisija päästmiseks kuut päästerõngast, kuid otsingud olid tulemusteta,» teatas rannavalve.

Kruiisifirma Royal Caribbean tegi ühismeedias avalduse, milles kinnitas, et reisija on siiani kadunud.

«Üle Vaikse ookeani sõites kukkus Quantum of the Seasi pardal olnud reisija üle parda,» teatas ettevõte CNNi sidusettevõtte Nine News teatel. «Laeva meeskond alustas kohe otsingu- ja päästeoperatsiooni ning teeb tihedat koostööd kohalike võimudega,» märkis ettevõte.

Laeva pardal olnud reisija Georgina Thompson rääkis Nine Newsile, et tema ja ta abikaasa olid voodis, kui kuulsid teadet «Oscar, Oscar, Oscar! Mees kukkus üle parda».

Quantum of the Seas tegi siis 16-päevast reisi, mis algas Austraaliast Brisbane'ist 12. aprillil ja peaks lõppema Hawaiil Honolulus 28. aprillil. 

Laev tegi oma esmareisi 2014. aastal Southamptonist New Yorki ja seda nimetati sel ajal maailma nutikaimaks kruiisilaevaks, kus teenindavad reisijaid robotkelnerid. 

Kruiisifirma kodulehelt selgub, et laev on 16-korruseline, mahutab 4500 reisijat ja 1500-liikmelist meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles