TEISIKUD? Jüri Butšakov sarnasusest tuntud näitlejaga: mulle on elus seda umbes 500 korda öeldud

Elu24
Copy
Jüri Butšakov.
Jüri Butšakov. Foto: Promopilt

«See algas juba teismeeas... oli igapäevane, sõitsin taksoga, käisin poes, sain tüdrukuga tuttavaks,» nentis Jüri Butšakov saates «Õhtu!», avaldades, et teda aetakse pahatihti segamini tuntud näitleja Jan Uuspõlluga.

Kolmapäeval käis saates «Õhtu!» külas Jan Uuspõld, kellega mängiti valetamisduelli. Selle käigus tuli ilmiks aga midagi üllatavat. 

«Mulle on elus, ma kujutan ette, vähemalt 500 korda öeldud, et ma näen välja nagu Jan Uuspõld,» sõnas Jüri Butšakov. Näitleja ülesandeks oli ära arvata, kas väide on õige või vale. «No võib-olla küll. Sul on ka samasugune lõug, natuke kirvega raiutud. Kõrvad ka sellised nagu mul,» mõtiskles Uuspõld. Küsimusele, millal sarnasust viimati märgati, vastas Butšakov, et viimasel ajal on seda mainitud vähem, aga hiljuti tehti seda sotsiaalmeedias, kui ta endast pildi postitas. «Üks inimene kommenteeris, et ma vaatasin, et Jan Uuspõld alguses.»

«Meil on kaks varianti, et me päris täpselt ühesugused välja näeksime: mina lasen silmakotte vähendada ja sina paned juurde,» naljatles Uuspõld, pakkudes, et Butšakovi väide on siiski tõene.

Saatejuht Jüri Butšakov avaldas, et tema ja Uuspõllu sarnasust märgati juba teismeeas. «Umbes 20 aastat tagasi. See oli ikkagi igapäevane, sõitsin taksoga, käisin poes, sain tüdrukuga tuttavaks, siis Uuspõld käis pidevalt vestlusest läbi,» nentis Butšakov.

Vaata ja võrdle ise!

Eelpool kuvatud foto kommentaariumis tunnistas ka Jan Uuspõld, et vaatas esialgu, et fotol on hoopis tema ise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles