VIDEOKLIPP Teismelised hullasid prügikastiga Tallinna kesklinnas. Politsei: jalgade puhkamiseks on paremaid kohti!

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Tüdrukud prügikastiga kesklinnas hullamas.
Tüdrukud prügikastiga kesklinnas hullamas. Foto: Elu24 kollaaž/Twitter

Tallinnas Viru keskuse juures asuvas Tammsaare pargis võis mõni päev tagasi näha eriskummalist vaatepilti, kui kolm alaealist tüdrukut lohistasid parki prügikasti, et siis selle otsas jalga puhata.

Munitsipaalpolitsei avalike suhete peaspetsialist Meeli Hunt nentis, et mainitud teguviis on taunimisväärne. «Prügikonteiner ei ole mänguasi ja asjatult seda parki üles seatud ei ole, tal on oma kindel funktsioon ja kindlaks määratud koht,» sõnas Hunt.

Twitterisse postitatud video alla on jäetud mitmeid kommentaare. «Tublid noored, oma prügikast kaasas,» viskas üks nalja. Teine aga küsis nõutult: «Miks nad seda teevad?»

Ka PPA pressiesindaja Britta Sepp tuletab meelde, et võõrast vara ei ole ilus ilma luba küsimata omalt kohalt liigutada. «Jalgade puhkamiseks on paremaid ja puhtamaid kohti kui prügikasti kaas. Näiteks pargipingid,» möönis Sepp. Tema sõnul ei selgu paraku videost, kas noored viisid prügikasti omale kohale tagasi või mitte ning kas nad rikkusid võõrast vara.

Kuhu aga säärase vaatepildi korral pöörduda?

«Esimene pöördumine võiks olla kodanikualgatuse põhine ehk iga inimene saab noorte tähelepanu pöörata sellele, et tegemist ei ole aktsepteeritava käitumisega,» ütles munitsipaalpolitsei pressiesindaja Meeli Hunt. Ka kutsub ta üles teavitama mupot või politseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles