FOTO Maailmakuulus blogija ja kosmeetikafirma looja kandis moegalal Eesti moelooja kleiti (1)

Elu24
Copy
Lilli Jahilo
Lilli Jahilo Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Põhjamaade ilublogija ja kosmeetikafirma Löwengrip looja Isabella Löwengrip kandis moegalal just Eesti moelooja Lilli Jahilo kleiti.

Rootsi blogija ja kosmeetikafirma Löwengrip looja Isabella Löwengrip kandis Stockholmis toimunud ajakirja Elle galal Eesti moelooja Lilli Jahilo musta kleiti «The Cannes Dress».

Rõõmustavat uudist jagas ühismeedias ka Jahilo, kes kirjutas: «Meie ikooniline «The Cannes Dress» selleaastasel Elle-galan'il Stockholmis.» Samuti lisas moelooja, et kleit on valmistatud käsitsi kootud siidist.

Videot moegalalt jagas ühismeedias ka Isabella Löwengrip.

«Elle-gala 2023 oli midagi ebatavalist! Sel aastal oli üritus saavutanud teostuses selgelt rahvusvahelise taseme. Kõik oli nii uskumatult professionaalne,» kirjutas ta enda Instagrami postituses. «Kandsin Lilli Jahilo kleiti, ehk tunnete selle ära Milanos toimunud AmFari galalt. Elle-gala pani tänavu suurt rõhku jätkusuutlikkusele, nii et tundus õige riietust uuesti kasutada!»

Nimelt kandis Isabella Löwengrip sama kleiti ka 2019. aastal Milanos toimunud AmFari galal.

Suur Lilli Jahilo kleitide austaja on ka Rootsi printsess Sofia. Ta on kandnud Eesti moelooja loomingut nii kuninganna Silvia 75. sünnipäeval kui näiteks Nobeli auhinna laureaatide dineel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles