RÖÖGATUD HINNAD Eesti populaarsed veekeskused röövivad lapsevanematelt koolivaheajal viimse sendi

Chrislin Metsanurm
Copy
Lapsevanemad peavad koolivaheajal lastega spasse minnes seljakotiga raha kaasa võtma. Pilt on illustreeriv.
Lapsevanemad peavad koolivaheajal lastega spasse minnes seljakotiga raha kaasa võtma. Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels.com/Mailiis Ollino/Elu24 kollaaž

Koolivaheaeg on aeg, kui lapsed puhkavad ning lapsevanematele tulevad appi kõiksugused meelelahutuskeskused. Kuid kas sel puhul tuleb lapsevanemal arvestada ka tavapärasest kõrgema piletihinnaga? Tegime hinnaülevaate sellest, kui palju maksab üks tavaline käik veekeskusesse ning kui palju tuleb välja käia mõnusa nädalalõpupuhkuse eest.

Kui tavaliselt on tööpäevadel veekeskuste külastuste arv väiksem ning ka hinnad on madalamad, siis koolivaheajal tuleb külastajatel maksta sama palju kui nädalavahetusel või riigipühadel. Seda näiteks nii Terviseparadiisis, Aqva spaas kui ka Tõrvas asuvas Veemõnulas. Tegime hinnaülevaate sellest, kui palju maksab üks tavapärane käik veekeskusesse ning kui palju nädalalõpupuhkus neljaliikmelisele perele.

Hinnaülevaates vaadatakse majutust kuupäevadeks 28.–30. aprillini ehk kaheks ööks, reedest pühapäevani, ning võetakse aluseks majutusportaalis booking.com neljaliikmelisele perele soovitatud toatüübid, kuhu mahuks kaks täiskasvanut ja kaks 15-aastast last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles