ARMUKADEDUS VIIS VERETEONI Navesti jõest leitud Helari lugu: tal olid juba ammu armukadeduse probleemid (1)

Chrislin Metsanurm
Copy
Navesti jõest välja toodud mehe riietus, isikutunnused ja asukoht klapivad Helari omaga.
Navesti jõest välja toodud mehe riietus, isikutunnused ja asukoht klapivad Helari omaga. Foto: Elu24/SA Kadunud/kollaaž

Väikelinna Suure-Jaanit raputas jõulukuu keskpaigas õudne lugu: noor mees lõi noaga oma elukaaslast, mille järel ta ise jäljetult kadus. Teisipäeva õhtul leidis aga kohalik elanik Viljandimaal Navesti jõest surnukeha. Politsei usub, et tegemist on pikka aega taga otsitud 24-aastase Helariga. 

Teisipäeva õhtul kella 19 ajal teatas kohalik elanik häirekeskusele, et märkas Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Navesti jões puuoksa taha takerdunud inimese surnukeha. Jõest välja toodud mehe riietus, isikutunnused ja asukoht annavad politseinikele alust arvata, et suure tõenäosusega on see just möödunud aasta detsembrikuus raske kuriteo toimepanemise järel kadunuks jäänud kahtlustatav Helari. 

«Jalutasin koeraga ümber maja mitu tiiru, kuid ühel hetkel sõitis politsei suure hooga kõrvalmaja hoovi,» kirjeldab Suure-Jaani elanik Anna ühte tuisust ja külma detsembriõhtut, kui naabermaja aknast välja hüpanud noormees Helari kadus kui tina tuhka. «Keegi ei öelnud ka, et midagi juhtus. Oleksin ma vaid siis seda teadnud...»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles