FOTOD ⟩ Haapsalus toimus liiklusõnnetus, mis lõppes otsapidi kooliõpetaja hoovis. Õpetaja: ma alles ärkasin ega kuulnud midagi

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy

Teisipäeval toimus Haapsalus Kongo hotelli juures asuval ristmikul liiklusõnnetus sõiduauto ja liinibussi vahel. Hall mahtuniversaal lõpetas otsapidi ristmikul asuva maja hoovis.

Veidi enne kella kaheksat hommikul sõitis 71-aastase mehe juhitud roheline liinibuss otsa peateel sõitnud hallile Fordi mahtuniversaalile, mis paiskus ristmikul asuva kõrge aiaga piiratud maja hoovi.

«Bussijuht selgitas, et liikus kõrvalteelt peateele ega võtnud ristmikule sõites õigel ajal hoogu maha. Linnaliinibussis õnnetuse hetkel reisijaid ei olnud. Fordi juhi, 56-aastase mehe, viis kiirabi tervisekontrolliks haiglasse. Bussijuht viga ei saanud,» kommenteeris Haapsalu politseijaoskonna välijuht Erik Taratuhin Elu24-le.

«Mõlemad juhid olid kained ja on juhtimisõigusega. Liiklus on sündmuskohas mõnda aega häiritud,» lisas Taratuhin.

Elu24 viibis vahetult peale õnnetust sündmuskohal. Esialgu tundus, et majas, mille hoovi auto paiskus, kedagi pole. Alles kella kümne paiku tuli unise näoga meesterahvas majast välja ning vaatas ehmunult ringi.

«Ma alles ärkasin ega kuulnud midagi. Aknast märkasin, mis juhtunud on,» kommenteeris puhkusel olev kooliõpetaja.

Ka sündmuspaigal olnud politseinikud arvasid, et maja on tühi. «Olime just andmebaasist otsimas majaomanikku. Olete liiklusõnnetuses kolmas osapool. Ärge muretsege, liinibussi kindlustus peab korvama kahjud,» sõnas meie juurde tulnud patrullpolitseinik Kalev Padu majaomanikule ning kutsus ta politseibussi dokumentide täitmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles