AITA LEIDA Tallinnas Mustamäel kadunuks jäänud 30-aastase Vsevolodi otsingud jätkuvad

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
20. aprillil jäi Tallinnas Mustamäel Eduard Vilde tee piirkonnas teadmata kadunuks 30-aastane Vsevolod.
20. aprillil jäi Tallinnas Mustamäel Eduard Vilde tee piirkonnas teadmata kadunuks 30-aastane Vsevolod. Foto: PPA

Neljapäeval, 20. aprillil jäi Tallinnas Mustamäel Eduard Vilde tee piirkonnas teadmata kadunuks 30-aastane Vsevolod. Lisaks politseile hakkas mehe otsingutega tegelema sihtasutus Kadunud. «Otsime ikka veel,» ütles täna SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel.

30-aastane Vsevolod lahkus neljapäeval, 20. aprillil oma kodust Eduard Vilde teel kella 18.00 ajal ja liikus tunnistajate sõnul korrusmajade vahel Ehitajate tee poole. On võimalik, et ta võis liikuda Ehitajate tee – Kadaka tee suunas.

Vsevolodi võimalik liikumise piirkond.
Vsevolodi võimalik liikumise piirkond. Foto: SA Kadunud

Vsevolod ütles kodus, et läheb korraks välja. Tal olid kaasas mobiiltelefon, koduvõtmed ja rahakott. Tal olid kodus valmis pakitud asjad, et järgmisel hommikul minna perega väljasõidule, mida ta lähedaste sõnul väga ootas. Samal õhtul oli mehe telefon levipiirkonnast väljaspool, koju tagasi Mustamäele Vsevolod ei jõudnud ja sellest ajast ei ole tema lähedased ega tuttavad temaga kontakti saanud. Politseile tegid mures olevad lähedased mehe kadumisest teate järgmise päeva, reede varahommikul.

SAga Kadunud võtsid Vsevolodi lähedased ühendust pühapäeva, 23.04.23 keskpäeval ja teatasid, et on mures mehe elu pärast.

30-aastase Vsevolodi tunnusmärgid:

  • pikkus 180 cm;
  • kõhn kehaehitus;
  • kiilas, kergelt habetunud;
  • jalas musta värvi teksapüksid ja tumerohelist värvi firma PUMA spordijalatsid, alt valge äärega;
  • seljas musta värvi pikem jakk;
  • kannab prille.

SA Kadunud palub kõigil, kes on fotodel olevat ja eespool kirjeldatud 30-aastast Vsevolodi näinud alates neljapäeva, 20. aprilli 2023 kella 18.00st, ühendust võtta SA Kadunud 24/7 avatud infotelefonil 661 6776.

Foto kaamerasalvestiselt, mis tehtud kadumise piirkonnas Vilde tee ja Ehitajate tee vahel.
Foto kaamerasalvestiselt, mis tehtud kadumise piirkonnas Vilde tee ja Ehitajate tee vahel. Foto: Ekraanitõmmis.

Kui olete Vsevolodi näinud liikumas Tallinnas Mustamäel Eduard Vilde tee – Ehitajate tee – Kadaka tee piirkonnas või Tallinnas mõnes muus piirkonnas või näinud teda kasutamas ükskõik millist ühistransporti (buss, tramm, troll, rong), liikumaks Tallinna linnas eri piirkondades või teate midagi Vsevolodi praegusest asukohast, andke sellest viivitamatult teada numbril 661 6776. 

Info andjale on garanteeritud anonüümsus.

Pole veel vihjeid tulnud

SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel ütles 25. aprillil Elu24-le, et vihjeid Vsevolodi võimaliku asukoha kohta veel tulnud pole. Õigupoolest poldud antud tema kohta ühtegi vihjet, mis on kummaline. «Tavaliselt ikka keegi kirjutab või helistab, et on kusagil näinud, aga praegu pole ühtegi vihjet. Täna me hakkame teda ise ka füüsiliselt otsima piirkonnast, kus ta kadunuks jäi,» sõnas Rüütel.

Copy
Tagasi üles