«Tähtede tähes» osalev Peeter Oja esinemishirmust: 21-aastaselt mina ei oleks julgenud minna

Elu24
Copy
Peeter Oja. «Tähtede täht» viies saade: kantri.
Peeter Oja. «Tähtede täht» viies saade: kantri. Foto: Mardo Männimägi

Peeter Oja nentis raadiosaates, et kuigi esinemishirmu tal enam ei ole, siis kerge esinemispalavik on siiski enne igat lavale minekut. «Ausõna, mul oli soov, aga kui tuli esinema minna, oli esinemishirm, isegi lavaka ajal,» tunnistas Oja.

«Üks võlu võib-olla on see, et on erinevad stiilid, kuidas keegi neid esitab, see on põnev,» sõnas raadiosaates «Vikerhommik» külas käinud Peeter Oja, rääkides saatest «Tähtede täht», kus ta end ka ise proovile paneb.

Saatejuht Taavi Libe küsimusele, kas konkurentide nimekiri teda esialgu ei hirmutanud, vastas Oja: «Vaadates aastate kulgu ja seda kogemust, mis on tulnud selle aja jooksul, siis see sõna «esinemishirm» on võõraks jäänud.»

Küll aga avaldas näitleja, et kerge esinemispalavik on siiski enne igat lavale minekut. «Aga sellist hirmu ei ole.» Rääkides 20. eluaastates konkurentidest saates, nentis Oja, et vaatab noortele alt üles. «Mina 21-aastaselt ei oleks julgenud minna... Ausõna, mul oli soov, aga kui tuli esinema minna, oli esinemishirm, isegi lavaka ajal,» tunnistas ta. «Aga vaadates, kuidas nad (noored – toimetus) tulevad ja teevad...»

Pühapäeval selgusid saate kolm finalisti: Getter Jaani, Synne Valtri ja Stefan Airapetjan.

Loe viimase saate blogi ja vaata fotosid siit: 

BLOGI JA GALERII 〉 «Tähtede tähe» ooperivoor tõi lavale ohtralt üllatusi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles