Marju Karin ebamugavast vahejuhtumist toidupoes: kui näete valesid asju, andke ikka üle saali teada

Elu24
Copy
Marju Karin
Marju Karin Foto: Konstantin Sednev

«Kui näete valesid asju, märkate, andke ikka üle saali teada, ei ole mõtet vaikselt juurde minna ja öelda, et kaks sekundit et saame korda, ikka üle saali,» ironiseeris Marju Karin, rääkides toidupoes aset leidnud seigast.

Omanimelise ilukabineti omanik Marju Karin, kes on muuhulgas tituleeritud ilusüstide kuningannaks, jagas Instagrami loos toidupoes aset leidnud vahejuhtumit. 

Nimelt oli Karin reedel ühes toidupoes sisseoste tegemas. «Prosecco vahuveini ja kaks Rieslingut oli ka... pean pattu tunnistama,» nentis Karin. Iseteeninduskassas makstes pidi ta enda vanuse tuvastama. 

«Ootan 10 minutit ja siis küsin sellelt põhi kassapidajalt, kes seal väga hästi tööd tegi, et kas saaks kuidagi abi.» Karin möönis, et kassapidajal oli pikk järekord. «Tema vaatas terve järjekorra poole ja ütles, et noh, kas te annate mulle aega, et need saaksid oma alkoholi kätte, neil on probleem,» meenutas Karin väidetavalt teenindaja öeldut. 

«Lõvi (Marju Karini elukaaslane – toimetus) viisakalt ütles, et tegelikult ei ole see meie probleem, see on teie probleem.» Õnneks tuli teenindaja siiski Karinile appi ja ta sai ostu sooritatud. «Midagi läks veel katki, ütles, et noh, täna ei saagi kõike ära juua,» meenutas ilusüstide kuninganna kassapidajaga aset leidnud sõnavahetust.

«Head töötuhinat ja olge ikka tublid. Kui näete valesid asju, märkate, andke ikka üle saali teada, ei ole mõtet vaikselt juurde minna ja öelda, et kaks sekundit et saame korda, ikka üle saali,» ironiseeris ta. 

Ilusüstide kuninganna Marju Karin
Ilusüstide kuninganna Marju Karin Foto: Kuvatõmmis saatest
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles