«Te ilmselt eeldate, et ta on mingi hull...» Rain Epleri kurikuulus frisuur jõudis ka Briti meediasse (6)

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Valimiste eel omanäolise soenguga üllatanud Rain Epler jõudis Briti saatesse «Have I Got News for You». «Te ilmselt eeldate, et ta on mingi hull...» sõnab saatejuht enne Epleri pildi näitamist.

Reedel eetrisse jõudnud saadet juhtis Šoti näitleja David Tennant. Ajakirjaniku Ian Hislopi tiimis oli näitlejanna ja koomik Lucy Beaumont, näitleja Paul Mertoni tiimikaaslane oli teadustaja Richard Osman.

«Miks peaks Eesti poliitik Rain Epler kaaluma muutust?» küsib saatejuht David Tennant külaliste käest. «Kas tema nimi tähendab eesti keeles midagi ebaviisakat?» küsib Merton, mille peale saatejuht eitavalt vastab. 

Saatejuht märgib, et The Independent on Eplerit kirjeldanud kui, paremäärmuslikku poliitilist tegelast, keda süüdistatakse ksenofoobia (välismaalaste v. võõrapärasuse kartus - toim.) propageerimises. «Te ilmselt eeldate, et ta on mingi hull, aga siin ta on,» jätkab Tennant ning näitab Epleri pilti. 

Saal täitub naeruga ning saatekülalised on hämmingus. «Ausalt, Michael Sheen on suuteline muutuma kelleks iganes,» viskab Osman nalja.

«Have I Got News for You» on Suurbritannias tehtav satiiriline uudistesaade, mis keskendub viimase nädala või kahe sündmustele nii Suurbritannias kui ka mujal maailmas. Saadet juhivad võistkonnad, mis koosnevad külalisest ja püsikülalistest, kes teevad nalja ja arutavad erinevatel teemadel, sageli koos külalisesinejaga. Saade on saanud populaarseks oma terava huumori ja teravate kommentaaride tõttu poliitiliste ja muude oluliste sündmuste kohta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles