PALJU ÕNNE Karl-Erik Taukar ja Kerli Kivilaan said lapsevanemateks (1)

Elu24
Copy
EMA gala VIP saabujad. Kerli Kivilaan ja Karl-Erik Taukar.
EMA gala VIP saabujad. Kerli Kivilaan ja Karl-Erik Taukar. Foto: Raul Mee

Laupäeval teatasid muusikud Kerli Kivilaan ja Karl-Erik Taukar sotsiaalmeedias, et nende perre on sündinud poeg. 

«Tere, poeg!» kirjutab Kerli Instagrami postituse pealkirjas. Poeg sündis tänavu 9. aprillil. «Aitäh, hea Pelgulinna Sünnitusmaja kollektiiv, et meie eest nii hästi hoolitsesite, oleme teile igavesti tänulikud.»

Kerli ja Karl-Erik teatasid tänavu jaanuaris beebiootusest. Taukar teatas jaanuari lõpus, et nende perre on oodata lisa. «No mis te arvate? [🐣] » kirjutas laulja oma Instagrami kontol, lisades foto oma elukaaslase Kerli Kivilaanega. Postituse alla kogunes mitmeid õnnesoove ning muusik Egert Milder on jätnud humoorika kommentaari: «Uus singel?»

Elu24-le laekus juba aasta algul vihje, et Taukarit ja Kivilaant märgati koos ning tundus, et paar ootab perelisa. Pöördusime siis ka Taukari poole, kuid mees ei soovinud toona kommentaari jagada ning jättis päringule vastamata.

Taukar avaldas aga veebruari algul «Hommik Anuga» saates, et lapse sugu oli neil teada, kuid siis jäi ta sel teemal kidakeelseks. «Oleme kokku leppinud, et proovime hoida seda oma pereasjana,» rääkis Taukar. Veebruaris ka Sky Plusi raadios käinud Taukar avaldas siis, et uus ilmakodanik sünnib kevadel. «Me oleks tegelikult venitanud selle uudisega veel pikalt, aga... Me mõtlesimegi, et läheme vaikselt kuskile pansionaati elama, vaikselt ootame ära kõik ja siis tuleme suure üllatusega,» nentis Taukar, rääkides lapseootuse avalikustamisest. «Aga telefon hakkas hirmus palju helisema. Saladus ei kandnud ja uudis imbus kuidagi oluliste meediategelasteni,» ütles ta.

Muusik möönis, et ega beebiootust ei olekski lõpuni saanud varjata. «Selles mõttes, et Kerli tahab ka normaalselt trennis käia. Kuigi, noh, Selveris saaks mõne suurema hõlstiga käia, aga trennis jääks vahele,» muigas Taukar. «Ta ütles, et seal on pilgud kõige põletavamad... Nüüd on hea vaba olla.»

Taukar sai tuntuks talendisaate «Eesti otsib superstaari» viiendast hooajast. 2017. aastal tunnistas ta, et kuigi tal on olnud silmapiiril mitmeid Maarjamaa kaunitare, siis oli Kivilaan just see, kes jalust nõrgaks võttis ning kellesse ta armus esimesest silmapilgust.

Lauljad viis teineteiseni armastus muusika vastu ajal, kui Kivilaan veel Põhja-Tallinna solistina lavasid vallutas. Bändiga liitus lauljatar 2013. aasta mais peale endise solisti Maia Vahtramäe lahkumist. Kolm aastat kestnud koostöö Põhja-Tallinnaga jõudis lõpule 2016. aastal. Peale seda pürgis Kivilaan 2019. aastal Eurovisioonile looga «Cold love».

 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles