ÜTLES, ET SÜSTID AJAVAD SÖÖGIISU ÄRA ⟩ Mallukas kasutab kurikuulsat diabeediravimit? Blogija lükkab väited ümber

Elu24
Copy
Mallu Mariann Treimann
Mallu Mariann Treimann Foto: Erakogu

«Ütles, et need süstid ajavad söögiisu ära ja see ongi tema saleduse saladus,» meenutab Elu24-le vihje saatnu neljapäeva õhtut, mil blogija Mallukas vestlusõhtul kurikuulsast diabeediravimist Ozempicust rääkis. Blogija lükkab aga väited ümber. «Minul läks kaal ATH ravimitega, olen sellest kirjutanud ka.»

Elu24 toimetusele laekus reedel vihje seoses neljapäeval Tartus ööklubis Maasikas toimunud vestlusõhtuga «Täna jätame lapsed koju!» kus omavahel vestlesid Indrek Vaheoja, Kristina Pärtelpoeg ja Mallukas. 

«Eile käis Mallukas Tartus Maasikas vestlusõhtul. Pärast vestlusõhtut lobises niisama seal, rääkis ka sellest, kuidas ta tegelikult päriselt nii palju kaalust alla on saanud. Kas päriselt tohib perearst kirjutada diabeedisüste inimesele, kellel puudub diabeet? Kui kuulsin sellest, tekkis mul nii palju mõtteid, et kuidas päris haiged inimesed jäävad ravita ja need, kes tahavad nad kiiruga kaalust alla saada, räägivad perearstiga ja saavad ravi, mida nei vaja pole. Ütles, et need süstid ajavad söögiisu ära ja see ongi tema saleduse saladus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles