Scarlett Johansson avaldas viimaks, mida ta oma eksabikaasast arvab

Elu24
Copy
Scarlett Johansson esimene abielu näileja Ryan Reynoldsiga kestis kaks aastat.
Scarlett Johansson esimene abielu näileja Ryan Reynoldsiga kestis kaks aastat. Foto: AFP/SCANPIX

Hollywoodi staar Scarlett Johansson oli aastaid tagasi abielus näitleja Ryan Reynoldsiga. Nende lühikeseks jäänud kooselu kohta pole kumbki eriti palju rääkinud, kuid hiljuti andis Johansson aimu, mis ta Reynoldsist arvab.

Näitlejanna Scarlett Johansson rääkis esimest korda, enam kui kümme aastat pärast nende lahutust, oma esimesest abikaasast Ryan Reynoldsist, vahendab Page Six.

Johansson oli Kanada näitleja Ryan Reynoldsiga abielus aastatel 2008 kuni 2010. Kumbki oma põgusaks jäänud abielust avalikult rääkinud ei ole. Johansson mainis Reynoldsiga abiellumist põgusalt 2019. aasta intervjuus.«Kui ma esimest korda abiellusin, olin ma 23-aastane. Mul ei olnud aimugi, mis asi on abielu. Võib-olla ma kujutasin seda romantilisemana ette,» tõdes ta aastaid tagasi.

Nüüd rääkis Johansson Reynoldsist endast ja seda näitleja Gwyneth Paltrowi taskuhäälingus. «Meile meeldivad Ryan Reynoldsi filmid. Ta on hea mees,» avaldas Johansson, mõeldes meie all ennast ja oma praegust abikaasat, koomik Colin Josti.

Jostiga hakkas Johansson käima 2017. aastal ja nad kihlusid 2019. aastal. Vahepeal oli näitlejanna abielus ka ajakirjaniku Romain Dauriaciga, kellega naine oli koos aastatel 2014 kuni 2017. Paaril on tütar, 8-aastane Rose, keda nad sõbralikult koos kasvatavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles