Režissöör Martin Korjuse jaoks oli Liina Vahter väga suur üllatus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elu keset linna» uue hooaja esitlus. Režissöör Martin Korjus.
«Elu keset linna» uue hooaja esitlus. Režissöör Martin Korjus. Foto: Jelena Rudi

«Elu keset linna» on loogiline ja värske jätk sarjale «Kodu keset linna», ütles sarja režissöör Martin Korjus ja lubas, et ekraanilt ei kao sihilikult ära mitte ühtegi vana tegelast, kuid sisu saab värskema näo nii uute näitlejate kui põnevate sündmuste näol.

«Mõtlesime ka uue sarja peale, aga otsustasime, et võib-olla oleks liiga karm viimase seitsme aasta töö lihtsalt kustutada. Pealegi on «Kodust keset linna» saanud omaette kaubamärk ning tegime sellele siis lihtsalt väikese värskenduskuuri,» selgitas Korjus ja lisas, et kõik, kes on sarja viimased seitse aastat jälginud, saavad uuest loost väga hästi aru ning põnev saab olema ka uutel vaatajatel.

Liina Vahterit polnud režissööri sõnul väga keeruline ära rääkida. «Otsisime 22-aastast tüdrukut, kellel oleks ka mingi lugu. Näitleja jaoks on see just kõige hullem vanus – sa kas oled veel ülikoolis või kui oled selle lõpetanud, siis oled juba liiga vana. See pole 22. Kui ma kuulsin, et Liina on vaba, siis polnudki väga palju mõelda, keda mul vaja on.»

Mehe sõnul on Liina väga töökas. «Kui võib-olla kellelegi on jäänud mulje, et Liina on noor poliitik ja üliaktiivne ja võib-olla mõne jaoks ka tõre, siis minu jaoks oli ta väga suur üllatus. Liina Vahter on ülitöökas, üliaktiivne ja ülimeeldiv,» jätkus Korjusel naise kirjeldamiseks vaid ülivõrdeid.


Sarja filmimisega alustati kolm nädalat tagasi. «Korraga töötan umbes 15 osa materjaliga ja katsun umbes nädala jagu sarjast ees valmis olla,» on Korjusel käed ja jalad tööd täis.

«Elu keset linna» alustab 19. märtsil kell 19.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles