Kuula: kuidas meeldib DND uus lugu «Viimaks nad kustuvad»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DND
DND Foto: Kertu Rajasaare

Aastal 2000 Tartust Inglismaale elama asunud ning seal viimased 12 aastat aktiivselt tegutsenud bänd nimega DND avaldas täna internetis oma uue loo «Viimaks nad kustuvad».

Tegemist on käesoleva aasta esimese lindistusega ja seda verivärske koosseisuga. Nimelt on bändil 2012. aastast uus trummar - neljast mehest ainukesena Eestis elav ja tegutsev Raido Kits.

Laul on lindistatud märtsis 2012 ning selle muudab ehk mõnevõrra erilisemaks seik, et kui reeglina lindistavad bändid oma materjali ridamisi ühes ja samas stuudios, siis DND pala trummid said linti Viljandis, kõik muud komponendid aga Londonis.

Loo miksis ja masterdas Andreas Sepp.
Viimati tuuritas bänd edukalt koos Kosmikutega mööda Eestit läinud aasta novembris. Hetkel tegeleb DND uue eestikeelse albumi (mis peaks ilmuma selle aasta numbri sees) salvestamisega. «Viimaks nad kustuvad» on üks uuel plaadil ilmuvatest paladest.
 

DND:
Andreas Sepp - Laul/kitarrid
Rainer Sirel ehk Rob - Bass
Eddie Darko - Kitarrid
Raido Kits - Trummid
 

DND diskograafia:
Low Budget Rock'N'Roll (2003)
День Рождения - EP - (2009)
Time To Fight - EP- (2006)
Flow (2008)
A Birthday/День Рождения (2010)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles